
Навіть у піст хочеться приготує, що небудь цікаве))) Ось іду в гості до сестри, вони дотримуються посту. Хочеться, щось приготувати. Вирішила зробити булку з «котлетою». У справу піде яблучний майонез, рецепт дивись у мене.

Рецепт взяла з французького кулінарного сайту, Bouchée du poisson, маленькі рибні кульки на один укус, подаються до аперитиву на закуску. Сподобалося, свіжо і цікаво.

Котлети виходять дуже ситними і смачними, квасоля і морква відмінно поєднуються як між собою, так і з іншими інгредієнтами. Хороший варіант для тих, хто не любить квасолю. Він навіть не здогадається, що там є квасоля)))

Новорічний варіант відомого десерту «Павлова». Хрустке безе у формі «снігової кулі», з начинкою зі збитих вершків і ароматної вишні порадує Вас і Ваших близьких!

Ця закуска для любителів похрустіти домашніми чіпсами. Але чіпси не прості, а золоті! А точніше золотисті.. адже вони з кукурудзяної крупи!

Для тих, хто дотримується посту - гречана каша з овочами, культивованими та лісовими грибами. Для тих, хто дотримуватися посту не збирається, ця страва може послужити відмінним гарніром до м'яса або птиці. Наприклад, ніжним курячим шашличкам.

Соковите куряче м "ясо, запечене в духовці з овочами, - чудова страва для обіду чи сімейної вечері. У готовій страві є і м'ясо, і гарнір, тому нічого додаткового вигадувати і не потрібно. Ситно, смачно, а головне корисно.

Проста, економна «, невибита» страва. Хрустка корочка, пікантний баклажан і соковита сирна начинка. San Jacobo - дуже популярна закуска серед іспанських хлопців, існує багато варіацій цієї страви з різною начинкою. Одного разу, в Севільї в ресторані замовила Сан Хакобо, і принесли мені страву розміром з противень, а на ньому san Jacobo розміром з башмак 45 розміру. Наїлися всі!!! Так що можливих експериментів маса. Найбільш поширений Сан Хакобо з шинки, хамону і сиру, але у нас в Андалусії роблять саме з баклажана.