Яйця «Циклоп»

Яйця «Циклоп»

Представляю на Ваш суд свій перший покроковий рецепт! Яйця можна подати ось таким чином. Дуже красиво і сонячно! жовток стає дивовижно м'яким і пластичним за консистенцією - мажеться буквально, як маслице, зберігаючи свій природний яєчний смак.

Швидке печиво торчетті з Сан-Вінсента

Це дуже просте і швидке печиво приготовлене за рецептом з книги «Італійська домашня кухня». Торчетті - це солодке печиво у вигляді витягнутого бублика.

Артишоки французькою

Артишоки французькою

З часів перегляду фільму «Амелі» мені в душу запали 2 кулінарних кадри - крем-брюле, який я вже готувала, і артишоки, які викликали багато питань. Як готувати? Як є? Чи смачно? Можу сказати так - це смачно, але не до божевілля. Готувати досить муторно, в моєму випадку, аж в 4 етапи. Але я задовольнила свою кулінарну цікавість, раптом і Вам буде цікаво?!

Картопляно-кабачкові котлети на гарнір

Картопляно-кабачкові котлети на гарнір

Смачні, соковиті та ароматні котлети. Їх можна подати на стіл, як самостійна страва або, як гарнір.

Шалено смачний торт «» Нікітка «»

Шалено смачний торт «» Нікітка «»

Цей рецепт торта мені дала колись колега з роботи моєї мами. Спробувала спекти цей торт, мені він дуже сподобався, а також були в захваті від торта мої рідні і друзі. Зараз я хочу поділитися рецептом з вами. Сподіваюся, мій торт «» Микитка «» припаде до смаку.

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND