
Безпомилкові млинці
В юності дуже довго намагалася зробити тонкі млинці. Щоб просвічували, не ламалися і переверталися нормально. У підсумку було знайдено цей рецепт. Виходять завжди! Тому що є маленький секрет. За фото до рецепту спасибі Юлії yuvl.
Інгредієнти для «Безпомилкові млинці»:
- Борошно пшеничне/Борошно (вищого ґатунку) - 200 г
- Яйце куряче - 2 шт
- Цукор - 2 ст. л.
- Масло вершкове - 1 ст. л.
- Сало (свиняче) - 1 ломт.
- Молоко - 0.5 л
- Сіль (за смаком)
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви |
|||
ккал |
белкі47.3 |
жири34.2 |
вуглеводи226.1 |
100 г страви |
|||
ккал |
белкі5.2 |
жири3.8 |
вуглеводи24.8 |
Рецепт «Безпомилкові млинці»:
Яєчні жовтки збити з цукром, додати сіль до смаку, молоко, розтоплену олію. Масу влити в борошно. Перед випічкою додати вибиті в піну білки.
На вилку наколоти шматочок сала і їм змащувати сковорідку перед кожним бліном.
Правда, я з плином часу сало замінила на рослинне масло. На виделку наколоти половинку цибулини - занурювати її в рослинне масло (рафіноване) і змащувати сковорідку.
Ці млинці абсолютно чудово піддаються фаршировці. Наприклад, вчора фарширувала сумішшю сиру і шинки. Дуже смачно,
приємного апетиту!