Безпомилкові млинці

В юності дуже довго намагалася зробити тонкі млинці. Щоб просвічували, не ламалися і переверталися нормально. У підсумку було знайдено цей рецепт. Виходять завжди! Тому що є маленький секрет. За фото до рецепту спасибі Юлії yuvl.

Інгредієнти для «Безпомилкові млинці»:

  • Борошно пшеничне/Борошно (вищого ґатунку) - 200 г
  • Яйце куряче - 2 шт
  • Цукор - 2 ст. л.
  • Масло вершкове - 1 ст. л.
  • Сало (свиняче) - 1 ломт.
  • Молоко - 0.5 л
  • Сіль (за смаком)

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
1392.3 ккал

белкі47.3
р

жири34.2
р

вуглеводи226.1
г

100 г страви

     

ккал
153 ккал

белкі5.2
р

жири3.8
р

вуглеводи24.8
р

 

Рецепт «Безпомилкові млинці»:

Яєчні жовтки збити з цукром, додати сіль до смаку, молоко, розтоплену олію. Масу влити в борошно. Перед випічкою додати вибиті в піну білки.
На вилку наколоти шматочок сала і їм змащувати сковорідку перед кожним бліном.

Правда, я з плином часу сало замінила на рослинне масло. На виделку наколоти половинку цибулини - занурювати її в рослинне масло (рафіноване) і змащувати сковорідку.

Ці млинці абсолютно чудово піддаються фаршировці. Наприклад, вчора фарширувала сумішшю сиру і шинки. Дуже смачно,
приємного апетиту!

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND