Блинний торт з м'ясом і овочами

Хочу представити Вашій увазі млинний торт, дуже простий у приготуванні, він може стати відмінною окрасою святкового столу або ж порадувати Вас у будні, не за горами і Масляна, в 2016 році з 7 по 13 березня. Можна міняти начинку за своїм смаком і фантазією!

Інгредієнти для «Млинний торт з м'ясом і овочами»:

  • Блін - 20 шт
  • Фарш м'ясної - 300 г
  • Картопля - 300 г
  • Цибуля ріпчаста - 2 шт
  • Морква - 2 шт
  • Олія рослинна - 50 мл
  • Сіль - 1 ч. л.
  • Перець чорний - 0,5 ч. л.
  • Помідор - 1 шт
  • УКРОП - 3 веточ.
  • Молоко (заливка) - 0,5 стак.
  • Яйце куряче (заливка) - 1 шт

Час приготування: 120 хвилин

Кількість порцій: 12

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
6410.5 ккал

белки
161.7 р

жири134.1
г

вуглеводи1051.7
р

Порції

     

ккал
534.2 ккал

белкі13.5
р

жири11.2
р

вуглеводи87.6
р

100 г страви

     

ккал
162.7 ккал

белкі4.1
г

жири3.4
р

вуглеводи26.7
р

 

Рецепт «Млинний торт з м'ясом та овочами»:


У кожної господині свій рецепт млинців, нам знадобиться штук 20. Підготуємо начинку-обсмажимо фарш на рослинній олії з нарізаною дрібно цибулею і натертою на великій терці морквою. Картоплю почистити, відварити, розтолочь і змішати з фаршем, посолити, поперчити. На млинець покласти 2-3 столових ложки начинки, згорнути млинець у трубочку, так виконати з усіма млинцями. У роз'ємну форму викласти по колу, по спіралі млинці, заповнити нижній ряд. Тепер також по колу викласти верхній ряд. Приготувати заливку: ретельно перемішати половину склянки молока з яйцем і залити млинці. Відправити в духовку на 20-25 хвилин при 200 градусах запікатися. Вийняти торт, зняти форму і прикрасити за своїм смаком. Я зробила троянди з помідора і листочки з кропу. Блинный торт готов, угощайтесь.

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND