
Блинний торт з м'ясом і овочами
Хочу представити Вашій увазі млинний торт, дуже простий у приготуванні, він може стати відмінною окрасою святкового столу або ж порадувати Вас у будні, не за горами і Масляна, в 2016 році з 7 по 13 березня. Можна міняти начинку за своїм смаком і фантазією!
Інгредієнти для «Млинний торт з м'ясом і овочами»:
- Блін - 20 шт
- Фарш м'ясної - 300 г
- Картопля - 300 г
- Цибуля ріпчаста - 2 шт
- Морква - 2 шт
- Олія рослинна - 50 мл
- Сіль - 1 ч. л.
- Перець чорний - 0,5 ч. л.
- Помідор - 1 шт
- УКРОП - 3 веточ.
- Молоко (заливка) - 0,5 стак.
- Яйце куряче (заливка) - 1 шт
Час приготування: 120 хвилин
Кількість порцій: 12
Харчова та енергетична цінність:
Рецепт «Млинний торт з м'ясом та овочами»:
У кожної господині свій рецепт млинців, нам знадобиться штук 20. Підготуємо начинку-обсмажимо фарш на рослинній олії з нарізаною дрібно цибулею і натертою на великій терці морквою. Картоплю почистити, відварити, розтолочь і змішати з фаршем, посолити, поперчити. На млинець покласти 2-3 столових ложки начинки, згорнути млинець у трубочку, так виконати з усіма млинцями. У роз'ємну форму викласти по колу, по спіралі млинці, заповнити нижній ряд. Тепер також по колу викласти верхній ряд. Приготувати заливку: ретельно перемішати половину склянки молока з яйцем і залити млинці. Відправити в духовку на 20-25 хвилин при 200 градусах запікатися. Вийняти торт, зняти форму і прикрасити за своїм смаком. Я зробила троянди з помідора і листочки з кропу. Блинный торт готов, угощайтесь.