Бурятські пози

Буузи - назви національної бурятської страви, що означає «м'ясо, загорнуте в тісто». Формою буузи нагадують юрту і це неспроста. Пристрій бууз і юрти схожі: у круглому за формою житлі розташовується вогнище, дим з якого виходить з отвору в даху. Як їх приготувати? Смортім;)

Інгредієнти для «Бурятські пози»:

Тестування

  • Борошно пшеничне/Борошно - 250 г
  • Яйце куряче - 2 шт
  • Вода - 100 г
  • Сіль

Починка

  • Бараніна (фарш) - 400 г
  • Цибуля ріпчаста - 2 шт
  • Сіль
  • Перець запашний

Час приготування: 70 хвилин


Кількість порцій: 4

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
1629.2 ккал

белкі105.1
р

жири108.6
р

вуглеводи203.7
р

Порції

     

ккал
407.3 ккал


белкі26.3
р

жири27.2
р

вуглеводи50.9
р

100 г страви

     

ккал
158.2 ккал

белкі10.2
р

жири10.5
р

вуглеводи19.8
р


 

Рецепт «Бурятські пози»:

У 250г борошна додаємо 2 яйця, 100мл води, 1/2 ч. л. солі. Все перемішуємо, замішуємо тісто.
У бараний фарш додаємо 2 подрібнені цибулини, солимо і перчимо до смаку.

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND