Бурятські пози
Кулінарія
Буузи - назви національної бурятської страви, що означає «м'ясо, загорнуте в тісто». Формою буузи нагадують юрту і це неспроста. Пристрій бууз і юрти схожі: у круглому за формою житлі розташовується вогнище, дим з якого виходить з отвору в даху. Як їх приготувати? Смортім;)
Інгредієнти для «Бурятські пози»:
Тестування
- Борошно пшеничне/Борошно - 250 г
- Яйце куряче - 2 шт
- Вода - 100 г
- Сіль
Починка
- Бараніна (фарш) - 400 г
- Цибуля ріпчаста - 2 шт
- Сіль
- Перець запашний
Час приготування: 70 хвилин
Кількість порцій: 4
Харчова та енергетична цінність:
Рецепт «Бурятські пози»:
У 250г борошна додаємо 2 яйця, 100мл води, 1/2 ч. л. солі. Все перемішуємо, замішуємо тісто.
У бараний фарш додаємо 2 подрібнені цибулини, солимо і перчимо до смаку.