Десертні творожки

Дитяча страва

Інгредієнти для «Десертні творожки»:

  • Сир (кремової консистенції) - 200 г
  • Жовток яєчний - 2 шт
  • Цукрова пудра - 3 ст. л.
  • Вершки - 100 мл
  • Шоколад молочний/Шоколад (тертий) - 50 г
  • Сухий сніданок (Шоколадні кульки «» Несквик «») - 50 г
  • Посипання кондитерське (декоративне) - 1 упак.
  • Желатін (безбарвний) - 10 г

Час приготування: 30 хвилин

Кількість порцій: 4

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
1570 ккал

белки
68.9 р

жири82.5
р

вуглеводи188.4
р

Порції

     

ккал
392.5 ккал

белкі17.2
р

жири20.6
р

вуглеводи47.1
г

100 г страви

     

ккал
261.7 ккал

белкі11.5
р

жири13.8
р

вуглеводи31.4
р

 

Рецепт «Десертні творожки»:

Желатин розчинимо у воді, замочимо за інструкцією на упаковці.
Змішати його з сиром, збитими вершками, цукровою пудрою і жовтками. Все збити міксером на великій швидкості до однорідної маси.
Розкласти по креманках і охолоджувати 2 години. Зверху за допомогою трафарету, прикрасити тертим шоколадом і посипками, кульками Несквік. Дітям
дуже сподобався цей десерт.

Дерзайте!

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND