
Десертні творожки
Кулінарія
Дитяча страва
Інгредієнти для «Десертні творожки»:
- Сир (кремової консистенції) - 200 г
- Жовток яєчний - 2 шт
- Цукрова пудра - 3 ст. л.
- Вершки - 100 мл
- Шоколад молочний/Шоколад (тертий) - 50 г
- Сухий сніданок (Шоколадні кульки «» Несквик «») - 50 г
- Посипання кондитерське (декоративне) - 1 упак.
- Желатін (безбарвний) - 10 г
Час приготування: 30 хвилин
Кількість порцій: 4
Харчова та енергетична цінність:
Рецепт «Десертні творожки»:
Желатин розчинимо у воді, замочимо за інструкцією на упаковці.
Змішати його з сиром, збитими вершками, цукровою пудрою і жовтками. Все збити міксером на великій швидкості до однорідної маси.
Розкласти по креманках і охолоджувати 2 години. Зверху за допомогою трафарету, прикрасити тертим шоколадом і посипками, кульками Несквік. Дітям
дуже сподобався цей десерт.
Дерзайте!