
Фаршировані качині стегна
Цікавий рецепт приготування качиних ніжок. Завдяки начинці качка виходить абсолютно не жирною. Подавати можна з будь-яким гарніром. Заходьте, пригощаю!
Інгредієнти для «Фаршировані качині стегна»:
- Ранок (стегно) - 4 шт
- Хлібобулочні вироби (булка або рогалик) - 1 шт
- Молоко - 60 мл
- Яйце куряче - 3 шт
- Петрушка
- Горіх мускатний - 2 трісок.
- Тмін - 2 щепіт.
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви |
|||
ккал |
белкі1109.2 |
жири2313 |
вуглеводи13.6 |
100 г страви |
|||
ккал |
белкі13.4 |
жири27.9 |
вуглеводи0.2 |
Рецепт «Фаршировані качині стегна»:
Утині стегна обсушити кухонними серветками.
Вилучити верхню кістку і ножем зробити «кишеньок» у м'ясі.
Трохи нарізати шкіру на стегні і посолити.
У мисці змішати молоко, яйця, мускатний горіх.
Рогалик або булочку нарізати на маленькі шматочки.
Петрушку дрібно нарізати.
Додати до молочної суміші і акуратно перемішати.
Наповнити качиний «кармашок» начинкою. Можна скріпити бока шкіри зубочисткою.
Форму для запікання злегка змастити соняшниковою олією.
Викласти фаршировані качині стегна шкірою вниз. Посипати тміном.
Запікати в розігрітій духовці при 180гр до готовності.
Під час запікання переодично поливати стегна соком, що виділився.
Пригощайтеся!
Приємного апетиту!
Цей рецепт - учасник акції «» Готуємо разом - кулінарний тиждень «». Обговорення приготування на форумі - http://forum.povarenok.ru/viewtopic.php?f=34&t=6862