Фаршировані качині стегна

Цікавий рецепт приготування качиних ніжок. Завдяки начинці качка виходить абсолютно не жирною. Подавати можна з будь-яким гарніром. Заходьте, пригощаю!

Інгредієнти для «Фаршировані качині стегна»:

  • Ранок (стегно) - 4 шт
  • Хлібобулочні вироби (булка або рогалик) - 1 шт
  • Молоко - 60 мл
  • Яйце куряче - 3 шт
  • Петрушка
  • Горіх мускатний - 2 трісок.
  • Тмін - 2 щепіт.

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
25037 ккал


белкі1109.2
р

жири2313
г

вуглеводи13.6
р

100 г страви

     

ккал
302 ккал

белкі13.4
р

жири27.9
р


вуглеводи0.2
г

 

Рецепт «Фаршировані качині стегна»:

Утині стегна обсушити кухонними серветками.
Вилучити верхню кістку і ножем зробити «кишеньок» у м'ясі.

Трохи нарізати шкіру на стегні і посолити.

У мисці змішати молоко, яйця, мускатний горіх.

Рогалик або булочку нарізати на маленькі шматочки.
Петрушку дрібно нарізати.
Додати до молочної суміші і акуратно перемішати.

Наповнити качиний «кармашок» начинкою. Можна скріпити бока шкіри зубочисткою.


Форму для запікання злегка змастити соняшниковою олією.
Викласти фаршировані качині стегна шкірою вниз. Посипати тміном.
Запікати в розігрітій духовці при 180гр до готовності.
Під час запікання переодично поливати стегна соком, що виділився.



Пригощайтеся!







Приємного апетиту!



Цей рецепт - учасник акції «» Готуємо разом - кулінарний тиждень «». Обговорення приготування на форумі - http://forum.povarenok.ru/viewtopic.php?f=34&t=6862

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND