Гарбузовий соус до млинців

Незвичайний, в міру солодкий соус з приємним смаком гарбуза і легким ароматом кориці. Чудово підходить до млинців чи олад! Пробуйте!

Інгредієнти для «Гарбузовий соус до млинців»:

  • Гарбуз - 150 г
  • Хурма - 100 г
  • Олія рослинна (ТМ «» Олейна «») - 2 ст. л.
  • Цукор - 50 г
  • Сік апельсиновий (свіжовижатий) - 150 мл
  • Крохмаль - 1 ч. л.
  • Вода - 100 мл
  • Кориця (на кінчику ножа)

Час приготування: 30 хвилин

Кількість порцій: 6

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
650.7 ккал

белки
3.9 р

жири30.8
р

вуглеводи98.4
р

Порції

     

ккал
108.5 ккал

белки
0.7 р

жири5.1
г

вуглеводи16.4
р

100 г страви

     

ккал
110.3 ккал

белки
0.7 р

жири5.2
р

вуглеводи16.7
р

Рецепт «Гарбузовий соус до млинців»:

Готуємо продукти.

Гарбуз трьом на терці, хурму моєм, очищаємо і нарізаємо.

Ставимо на вогонь каструлю (сковороду або сотейник), наливаємо рослинне масло «Олейна».

У каструлю викладаємо гарбуз і обсмажуємо 5 хвилин.
Потім додаємо цукор, хурму і апельсиновий сік. Готуємо 10-12 хвилин.

За допомогою блендера пюруємо гарбузову масу.

Крохмаль додаємо у воду, перемішуємо.
Додаємо цю суміш до гарбузового пюре.
Доводимо до кипіння, додаємо корицю, перемішуємо і знімаємо з вогню.

Остужаємо соус і подаємо до улюблених млинців і оладів.

Приємного апетиту!!!

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND