
Гарбузовий соус до млинців
Незвичайний, в міру солодкий соус з приємним смаком гарбуза і легким ароматом кориці. Чудово підходить до млинців чи олад! Пробуйте!
Інгредієнти для «Гарбузовий соус до млинців»:
- Гарбуз - 150 г
- Хурма - 100 г
- Олія рослинна (ТМ «» Олейна «») - 2 ст. л.
- Цукор - 50 г
- Сік апельсиновий (свіжовижатий) - 150 мл
- Крохмаль - 1 ч. л.
- Вода - 100 мл
- Кориця (на кінчику ножа)
Час приготування: 30 хвилин
Кількість порцій: 6
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви |
|||
ккал |
белки |
жири30.8 |
вуглеводи98.4 |
Порції |
|||
ккал |
белки |
жири5.1 |
вуглеводи16.4 |
100 г страви |
|||
ккал |
белки |
жири5.2 |
вуглеводи16.7 |
Рецепт «Гарбузовий соус до млинців»:
Готуємо продукти.
Гарбуз трьом на терці, хурму моєм, очищаємо і нарізаємо.
Ставимо на вогонь каструлю (сковороду або сотейник), наливаємо рослинне масло «Олейна».
У каструлю викладаємо гарбуз і обсмажуємо 5 хвилин.
Потім додаємо цукор, хурму і апельсиновий сік. Готуємо 10-12 хвилин.
За допомогою блендера пюруємо гарбузову масу.
Крохмаль додаємо у воду, перемішуємо.
Додаємо цю суміш до гарбузового пюре.
Доводимо до кипіння, додаємо корицю, перемішуємо і знімаємо з вогню.
Остужаємо соус і подаємо до улюблених млинців і оладів.
Приємного апетиту!!!