Гарячий салат-закуска «Свинина з фасіллю по-швидкому»
Доброго часу доби! Мої домашні дуже добре реагують на страви з квасолі, я хотіла поділитися з Вами своєю версією страви «свинина + квасоля», сподіваюся, він вам стане в нагоді, тому що дуже швидко і легко готується, на столі виглядає красиво, апетитно і дуже смачно.
Інгредієнти для «Гарячий салат-закуска» Свинина з квасіллю по-швидкому «»:
- Свинина (свиняча вирізка) - 600 г
- Імбир (2 см свіжого кореня імбиря)
- Квасоля (Червона в натуральній заливці (я беру зазвичай Бондюель)) - 1 бан.
- Часник - 3 зуб.
- Кінза - 1 пуч.
- Соєвий соус - 3 ст. л.
- Сіль
- Перець чорний (свіжомолотий)
- Олія рослинна
Час приготування: 25 хвилин
Кількість порцій: 4
Харчова та енергетична цінність:
Рецепт «Гарячий салат-закуска» Свинина з квасіллю по-швидкому «»:
Продукти, які я використовую!
Спочатку я нарізаю свинину тонкими смужками, перчу і залишаю маринуватися з соєвим соусом (2 ст. л.) на 15 хвилин.
Пропускаю квасолю через дуршлаг і трохи даю їй обсохнути.
Далі очищаю часник і імбир, рублю їх дрібно в кашицю. Дрібно нарізаю стебли кінзи, а листя можна порвати руками.
Приймаюся знову за свинину - її потрібно обсмажити невеликими порціями на сильному вогні з додаванням олії.
Коли все м'ясо буде обсмажено і перекладено на страву, додаю в сковороду ще 1 ст. л. масла і обсмажую на ній імбир, стебли кінзи, часник приблизно 30-40 секунд, потім додаю квасолю і, перемішуючи, готую 2-3 хвилини.
Повертаю в сковороду все м'ясо, поливаю соєвим соусом, посипаю листям кінзи і прогріваю 1 хвилину, на стіл рекомендую подавати відразу
! Приємного апетиту, дорогі!