Гарячий салат-закуска «Свинина з фасіллю по-швидкому»

Доброго часу доби! Мої домашні дуже добре реагують на страви з квасолі, я хотіла поділитися з Вами своєю версією страви «свинина + квасоля», сподіваюся, він вам стане в нагоді, тому що дуже швидко і легко готується, на столі виглядає красиво, апетитно і дуже смачно.

Інгредієнти для «Гарячий салат-закуска» Свинина з квасіллю по-швидкому «»:

  • Свинина (свиняча вирізка) - 600 г
  • Імбир (2 см свіжого кореня імбиря)
  • Квасоля (Червона в натуральній заливці (я беру зазвичай Бондюель)) - 1 бан.
  • Часник - 3 зуб.
  • Кінза - 1 пуч.
  • Соєвий соус - 3 ст. л.
  • Сіль
  • Перець чорний (свіжомолотий)
  • Олія рослинна

Час приготування: 25 хвилин


Кількість порцій: 4

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
3039.2 ккал

белкі197.2
р

жири138
г

вуглеводи256.3
г

Порції

     

ккал
759.8 ккал


белкі49.3
р

жири34.5
р

вуглеводи64.1
г

100 г страви

     

ккал
255.4 ккал

белки
16.6 р

жири11.6
р

вуглеводи21.5
г


 

Рецепт «Гарячий салат-закуска» Свинина з квасіллю по-швидкому «»:

Продукти, які я використовую!

Спочатку я нарізаю свинину тонкими смужками, перчу і залишаю маринуватися з соєвим соусом (2 ст. л.) на 15 хвилин.

Пропускаю квасолю через дуршлаг і трохи даю їй обсохнути.

Далі очищаю часник і імбир, рублю їх дрібно в кашицю. Дрібно нарізаю стебли кінзи, а листя можна порвати руками.


Приймаюся знову за свинину - її потрібно обсмажити невеликими порціями на сильному вогні з додаванням олії.

Коли все м'ясо буде обсмажено і перекладено на страву, додаю в сковороду ще 1 ст. л. масла і обсмажую на ній імбир, стебли кінзи, часник приблизно 30-40 секунд, потім додаю квасолю і, перемішуючи, готую 2-3 хвилини.

Повертаю в сковороду все м'ясо, поливаю соєвим соусом, посипаю листям кінзи і прогріваю 1 хвилину, на стіл рекомендую подавати відразу
! Приємного апетиту, дорогі!

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND