Голубці мариновані

У нас цю страву подають на всіх весіллях, дуже смачно!

Інгредієнти для «Голубці мариновані»:

  • Капуста білокачанна/Капуста (велика) - 1 шт
  • Морква - 4 шт
  • Часник - 3 зуб.
  • Коріандр (мелений) - 1 ч. л.
  • Вода - 2 стак.
  • Олія рослинна - 1/2 стак.
  • Цукор - 1/2 стак.
  • Оцус - 1/2 шт
  • Сіль (без гірки) - 3 ст. л.

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
3464.4 ккал

белкі35.5
р

жири212
г

вуглеводи356.4
р

100 г страви

     

ккал
101.6 ккал

белкі1
г

жири6.2
р

вуглеводи10.5
г

 

Рецепт «Голубці мариновані»:

Відварити качан капусти, моркву натерти на великій терці, обсмажити на рослинній олії. Додати часник, пропущений через часник і мелений коріандр, посолити. Загорнути моркву у відварене листя як голубці, скласти в скляний посуд і залити маринадом, поставити під прес. Через добу голубці будуть готові.

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND