
Голубці мариновані
Кулінарія
У нас цю страву подають на всіх весіллях, дуже смачно!
Інгредієнти для «Голубці мариновані»:
- Капуста білокачанна/Капуста (велика) - 1 шт
- Морква - 4 шт
- Часник - 3 зуб.
- Коріандр (мелений) - 1 ч. л.
- Вода - 2 стак.
- Олія рослинна - 1/2 стак.
- Цукор - 1/2 стак.
- Оцус - 1/2 шт
- Сіль (без гірки) - 3 ст. л.
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви |
|||
ккал |
белкі35.5 |
жири212 |
вуглеводи356.4 |
100 г страви |
|||
ккал |
белкі1 |
жири6.2 |
вуглеводи10.5 |
Рецепт «Голубці мариновані»:
Відварити качан капусти, моркву натерти на великій терці, обсмажити на рослинній олії. Додати часник, пропущений через часник і мелений коріандр, посолити. Загорнути моркву у відварене листя як голубці, скласти в скляний посуд і залити маринадом, поставити під прес. Через добу голубці будуть готові.