Горохова каша вершкова в горщикові
Смачна, ніжна і ароматна каша зі смаженою цибулею і вершковим маслом. Чудово розварюється і виходить ніжний з вершковим смаком. А головне, немає проблем з миттям посуду, що зазвичай буває після варіння горохової каші. Швидко і доступно, і ооооочень смачно!
Інгредієнти для «Горохова каша вершкова в горщикові»:
- Горох - 10 ст. л.
- Сіль (За смаком)
- Масло вершкове - 10 г
- Цибуля ріпчаста - 1 шт
- Олія рослинна (Для смаження цибулі)
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви |
|||
ккал |
белкі11.2 |
жири9 |
вуглеводи33.4 |
100 г страви |
|||
ккал |
белкі5.1 |
жири4.1 |
вуглеводи15.2 |
Рецепт «Горохова каша вершкова в горщикові»:
Горох замочити у воді на годину. Промити в декількох водах. Розкласти горох по горщиках (2 горщики), залити водою на 2 пальці. Посолити. Поставити горщики в СВЧ на 20 хв. при потужності 800 ват. Кришками горщики не закривати
Цибулю обсмажити на олії до золотистого кольору. Цибулю нарізати маленькими кубиками
Через 20 хв дістати горщики, додати до них вершкове масло і смажену цибулю. Перемішати і поставити ще на 10 хв у СВЧ.Іногда
я ще разом з цибулею оскаржую сало і додаю шкварки до каші. Теж дуже смачно.
Приємного апетиту!!!
Цей рецепт - учасник акції «Готуємо разом - кулінарний тиждень». Обговорення приготування на форумі - http://forum.povarenok.ru/viewtopic.php?f=34&t=6281