
Гриби з горіхами і петрушкою
Кулінарія
Смачно, швидко і не банально. Заходьте, пригощайтеся.
Інгредієнти для «Гриби з горіхами і петрушкою»:
- Шампіньйони - 6 шт
- Горіхи волоські - 1 горст.
- Петрушка - 0,5 пуч.
- Олія рослинна (ТМ Олейна) - 2 ст. л.
- Горчиця (зернена) - 1 ч. л.
- Сіль - до смаку
- Перець чорний - за смаком
- Паприка солодка - до смаку
Час приготування: 30 хвилин
Кількість порцій: 2
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви |
|||
ккал |
белкі12.4 |
жири45.1 |
вуглеводи6.5 |
Порції |
|||
ккал |
белкі6.2 |
жири22.6 |
вуглеводи3.3 |
100 г страви |
|||
ккал |
белки |
жири17.3 |
вуглеводи2.5 |
Рецепт «Гриби з горіхами і петрушкою»:
Петрушку нарізати, додати до цілих шампіньйонів.
Горіхи нарізати середніми шматочками.
Додати горіхи і грибам.
Додати масло ТМ Олейна.
Додати гірчицю, паприку, сіль і перець.
Перемішати, поставити на 10 хвилин в холодильник.
Викласти гриби в пакет для запікання, зав'язати.
Запікти під час 180 * З 15-20 хвилин.