Гриби з горіхами і петрушкою

Смачно, швидко і не банально. Заходьте, пригощайтеся.

Інгредієнти для «Гриби з горіхами і петрушкою»:

  • Шампіньйони - 6 шт
  • Горіхи волоські - 1 горст.
  • Петрушка - 0,5 пуч.
  • Олія рослинна (ТМ Олейна) - 2 ст. л.
  • Горчиця (зернена) - 1 ч. л.
  • Сіль - до смаку
  • Перець чорний - за смаком
  • Паприка солодка - до смаку

Час приготування: 30 хвилин

Кількість порцій: 2

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
472.2 ккал

белкі12.4
р

жири45.1
г

вуглеводи6.5
г

Порції

     

ккал
236.1 ккал

белкі6.2
р

жири22.6
р

вуглеводи3.3
г

100 г страви

     

ккал
181.6 ккал

белки
4.8 р

жири17.3
р

вуглеводи2.5
г

Рецепт «Гриби з горіхами і петрушкою»:

Петрушку нарізати, додати до цілих шампіньйонів.

Горіхи нарізати середніми шматочками.

Додати горіхи і грибам.

Додати масло ТМ Олейна.

Додати гірчицю, паприку, сіль і перець.

Перемішати, поставити на 10 хвилин в холодильник.

Викласти гриби в пакет для запікання, зав'язати.
Запікти під час 180 * З 15-20 хвилин.


COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND