Камбала в духовці по-італійськи

Камбала, приготована цим способом, володіє дивовижним смаком і ароматом. Приготування не займе багато часу, а результат порадує навіть найбільш спокушених гурманів.

Інгредієнти для «Камбала в духовці по-італійськи»:

  • Камбала (великих) - 2 шт
  • Помідори черрі - 15 шт
  • Лимон - 1/2 шт
  • Базилік (тім'яна або орегано) - 3 шт
  • Часник - 3 зуб.
  • Сіль (за смаком)
  • Перець чорний (за смаком)
  • Олія рослинна - 3 ст. л.

Час приготування: 40 хвилин


Кількість порцій: 4

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
1734.9 ккал

белкі218.6
р

жири81.8
р

вуглеводи39.2
р

Порції

     

ккал
433.7 ккал


белкі54.7
р

жири20.5
р

вуглеводи9.8
р

100 г страви

     

ккал
91.8 ккал

белки
11.6 р

жири4.3
р

вуглеводи2.1
г


 

Рецепт «Камбала в духовці по-італійськи»:

1. Чистимо рибу, видаляємо голову і внутрішності.2
. Лимон ріжемо півкільцями. Зубчики часнику розрізаємо навпіл
. Камбалу натираємо сіллю і перцем з двох сторон.
4. Противник застилаємо фольгою. Викладаємо рибу і рясно змащуємо маслом.
5. Всередину і зверху риби кладемо лимон. Часник розкладаємо навколо тушок. Кладемо гілочки базиліку і чорри.6
. Зверху все це закриваємо фольгою. По периметру краю фольги щільно з'єднуємо, щоб вийшов закритий конверт.
7. Готуємо 30 хвилин у розігрітій до 180 ° C духовці
. Сервіруємо і подаємо на стіл.

Приємного апетиту!

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND