Камбала в духовці по-італійськи
Камбала, приготована цим способом, володіє дивовижним смаком і ароматом. Приготування не займе багато часу, а результат порадує навіть найбільш спокушених гурманів.
Інгредієнти для «Камбала в духовці по-італійськи»:
- Камбала (великих) - 2 шт
- Помідори черрі - 15 шт
- Лимон - 1/2 шт
- Базилік (тім'яна або орегано) - 3 шт
- Часник - 3 зуб.
- Сіль (за смаком)
- Перець чорний (за смаком)
- Олія рослинна - 3 ст. л.
Час приготування: 40 хвилин
Кількість порцій: 4
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви |
|||
ккал |
белкі218.6 |
жири81.8 |
вуглеводи39.2 |
Порції |
|||
ккал |
белкі54.7 |
жири20.5 |
вуглеводи9.8 |
100 г страви |
|||
ккал |
белки |
жири4.3 |
вуглеводи2.1 |
Рецепт «Камбала в духовці по-італійськи»:
1. Чистимо рибу, видаляємо голову і внутрішності.2
. Лимон ріжемо півкільцями. Зубчики часнику розрізаємо навпіл
. Камбалу натираємо сіллю і перцем з двох сторон.
4. Противник застилаємо фольгою. Викладаємо рибу і рясно змащуємо маслом.
5. Всередину і зверху риби кладемо лимон. Часник розкладаємо навколо тушок. Кладемо гілочки базиліку і чорри.6
. Зверху все це закриваємо фольгою. По периметру краю фольги щільно з'єднуємо, щоб вийшов закритий конверт.
7. Готуємо 30 хвилин у розігрітій до 180 ° C духовці
. Сервіруємо і подаємо на стіл.
Приємного апетиту!