
Канапе з оселедцем «Під чарку»
Святкова закуска, нескладна в приготуванні, ефектна і смачна. Відмінний варіант під горілочку для чоловіків і жінок.
Інгредієнти для «Канапе з оселедцем» Під чарку «»:
- Оселедець (1 шт філе)
- Яйце куряче (3 шт)
- Огірок солоний (2 шт невеликі)
- Цибуля ріпчаста (1 шт середня)
- Горчиця (1 ч. л.)
- Сметана (1 ч. л.)
- Зелень (Укроп, петрушка (Кілька гілочок))
- Брусника (Жменя для прикраси. (Можна взяти журавлину)
- Перець запашний (За смаком.)
- Олія соняшникова (1 ст.л.)
Час приготування: 30 хвилин
Кількість порцій: 4
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви |
|||
ккал |
белкі0 |
жири0 |
вуглеводи0 |
100 г страви |
|||
ккал |
белкі0 |
жири0 |
вуглеводи0 |
Рецепт «Канапе з оселедцем» Під чарку «»:
Дрібно порізати варені яйця.
Солоні огірки нарізати маленькими кубиками.
З філе оселедця по можливості вибрати кісточки і дрібно порізати.
Цибуля почистити, дрібно нашинкувати. Якщо Вас лякає гіркота, залити на кілька хвилин окропом.
Всі інгредієнти змішати в мисці. Додати гірчицю. Перемішати.
До нашої суміші додаємо сметану і нарізану зелень. Поперчити. Все добре перемішуємо. З хліба робимо основу для канапе. Можна зробити трикутники, квадратики або як я вирізати чаркою круглішки. Хліб вибирайте на свій розсуд, цього разу у мене чорний. На основу викладаємо нашу суміш і прикрашаємо ягідкою.
Приємного апетиту і прекрасного передсвяткового настрою!!!