Канапе з оселедцем «Під чарку»

Святкова закуска, нескладна в приготуванні, ефектна і смачна. Відмінний варіант під горілочку для чоловіків і жінок.

Інгредієнти для «Канапе з оселедцем» Під чарку «»:

  • Оселедець (1 шт філе)
  • Яйце куряче (3 шт)
  • Огірок солоний (2 шт невеликі)
  • Цибуля ріпчаста (1 шт середня)
  • Горчиця (1 ч. л.)
  • Сметана (1 ч. л.)
  • Зелень (Укроп, петрушка (Кілька гілочок))
  • Брусника (Жменя для прикраси. (Можна взяти журавлину)
  • Перець запашний (За смаком.)
  • Олія соняшникова (1 ст.л.)

Час приготування: 30 хвилин

Кількість порцій: 4

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
0 ккал

белкі0
г

жири0
г

вуглеводи0
г

100 г страви

     

ккал
0 ккал

белкі0
г

жири0
г

вуглеводи0
г

 

Рецепт «Канапе з оселедцем» Під чарку «»:

Дрібно порізати варені яйця.

Солоні огірки нарізати маленькими кубиками.

З філе оселедця по можливості вибрати кісточки і дрібно порізати.

Цибуля почистити, дрібно нашинкувати. Якщо Вас лякає гіркота, залити на кілька хвилин окропом.

Всі інгредієнти змішати в мисці. Додати гірчицю. Перемішати.

До нашої суміші додаємо сметану і нарізану зелень. Поперчити. Все добре перемішуємо. З хліба робимо основу для канапе. Можна зробити трикутники, квадратики або як я вирізати чаркою круглішки. Хліб вибирайте на свій розсуд, цього разу у мене чорний. На основу викладаємо нашу суміш і прикрашаємо ягідкою.

Приємного апетиту і прекрасного передсвяткового настрою!!!

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND