Каррі з пшона з грибами та кокосовим молоком

Ця страва урізноманітнює Ваше меню. Просто, швидко і ситно, мінімум витрат. Суміш спецій додасть нотку незвичайного пікантного смаку. Рецепт з журналу «Школа гастроному» за 2011 рік.

Інгредієнти для «Каррі з пшона з грибами та кокосовим молоком»:

  • Перець болгарський (для прикраси) - 1 шт
  • Сіль (за смаком)
  • Перець червоний пекучий - 1 ч. л.
  • Зіра (насіння) - 1 ч. л.
  • Коріандр (насіння) - 1 ч. л.
  • Куркума - 1 ч. л.
  • Лайм - 0,5 шт
  • Олія рослинна (для смаження) - 40
  • Імбир (корінь) - 3 г
  • Кокос - 1 шт
  • Часник - 3 зуб.
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Кукурудза (консервована) - 100 г
  • Гриби - 100 г
  • Пшено (шліфоване «» Містраль «») - 1 стак.
  • Кінза - 0,5 пуч.
  • Петрушка - 0,5 пуч.

Час приготування: 30 хвилин


Кількість порцій: 3

 

Рецепт «Каррі з пшона з грибами та кокосовим молоком»:

Пшоно марки «Містраль» промити в гарячій воді.

Обсмажити на олії протягом 3 хвилин у 1 ст. ложці олії.

Залити пшоно двома склянками води і варити 20 хвилин. Потім зняти з вогню і відставити.

Приготувати цибулю, часник, імбир, куркуму і насіння коріандру.


В маслі, що залишилася, обсмажити подрібнений імбир, порізаний дрібно часник і цибуля разом зі спеціями протягом 5 хвилин.

Все ретельно перемішати.

Приготувати кокос, половинку лайму, насіння зіри і гострий червоний перець.

Кокос помити, зробити отвір і витягти молоко.

До цибулі, часнику та інших приправів додати зіру, червоний перець.

Влити кокосове молоко, сік половинки лайму і ще готувати 5 хвилин.

Обсмажити гриби до готовності. Злити рідину з кукурудзи. Змішати їх разом посолити і обсмажити на сильному вогні протягом 2 хвилин.


Гриби і кукурудзу з'єднати з пшеном.

Подавати до столу, присипавши зеленню.

Страву прикрасити, як підкаже фантазія.

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND