Картопляний рулет з помідорами і зеленню

Рецепт рулету з'явився спонтанно, але він вийшов дуже смачним і ніжним за рахунок картопляного пюре. Можна використовувати картопляне пюре, що залишилося з вечері, ну а в пост приготувати пюре без додавання масла і молока. Пригощайтеся, дорогі поварята!

Інгредієнти для «Картопляний рулет з помідорами і зеленню»:

Починка

  • Пюре картопляне - 250 г
  • Помідор - 2 шт
  • Часник - 2 зуб.
  • Петрушка (або інша зелень за смаком) - 1 пуч.

Тестування

  • Сіль - до смаку
  • Борошно пшеничне/Борошно - 150 г
  • Олія рослинна - 20 мл
  • Вода - 80 мл

Час приготування: 40 хвилин

Кількість порцій: 4

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
1160.8 ккал

белки
26.7 р

жири39.6
р

вуглеводи178.6
р

Порції

     

ккал
290.2 ккал

белки
6.7 р

жири9.9
р

вуглеводи44.7
р

100 г страви

     

ккал
139.9 ккал

белкі3.2
р

жири4.8
р

вуглеводи21.5
г

Рецепт «Картопляний рулет з помідорами і зеленню»:

Я заздалегідь перепрошую за відсутність фото для начинки, мене думка поділитися з поварятами рецептом осінила пізніше, але я поясню докладно, все просто.
Помідори порізати кубиками, видавити часник, порубати зелень. Картоплю очистити, відварити, посолити, розім'яти в пюре. Для тіста борошно воду, олію, сіль змішати з борошном, замісити тісто. Мені допомагає в цьому хлібопічка.

А ось і готове тісто.

Розкатати тісто товщиною не більше 4 мм.

На тісто викласти картопляне пюре, помідори, часник, зелень, трохи посолити. Згорнути рулет і нарізати на шматочки товщиною 1-2 см.

Обваляти шматочки в борошні і обсмажити на олії. Приємного апетиту!

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND