
Картопляний рулет з помідорами і зеленню
Рецепт рулету з'явився спонтанно, але він вийшов дуже смачним і ніжним за рахунок картопляного пюре. Можна використовувати картопляне пюре, що залишилося з вечері, ну а в пост приготувати пюре без додавання масла і молока. Пригощайтеся, дорогі поварята!
Інгредієнти для «Картопляний рулет з помідорами і зеленню»:
Починка
- Пюре картопляне - 250 г
- Помідор - 2 шт
- Часник - 2 зуб.
- Петрушка (або інша зелень за смаком) - 1 пуч.
Тестування
- Сіль - до смаку
- Борошно пшеничне/Борошно - 150 г
- Олія рослинна - 20 мл
- Вода - 80 мл
Час приготування: 40 хвилин
Кількість порцій: 4
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви |
|||
ккал |
белки |
жири39.6 |
вуглеводи178.6 |
Порції |
|||
ккал |
белки |
жири9.9 |
вуглеводи44.7 |
100 г страви |
|||
ккал |
белкі3.2 |
жири4.8 |
вуглеводи21.5 |
Рецепт «Картопляний рулет з помідорами і зеленню»:
Я заздалегідь перепрошую за відсутність фото для начинки, мене думка поділитися з поварятами рецептом осінила пізніше, але я поясню докладно, все просто.
Помідори порізати кубиками, видавити часник, порубати зелень. Картоплю очистити, відварити, посолити, розім'яти в пюре. Для тіста борошно воду, олію, сіль змішати з борошном, замісити тісто. Мені допомагає в цьому хлібопічка.
А ось і готове тісто.
Розкатати тісто товщиною не більше 4 мм.
На тісто викласти картопляне пюре, помідори, часник, зелень, трохи посолити. Згорнути рулет і нарізати на шматочки товщиною 1-2 см.
Обваляти шматочки в борошні і обсмажити на олії. Приємного апетиту!