Кавово-шоколадний напій «Кава-шок»

Такий напій порадує як любителів кави, так і какао. Якщо подати гарячим, затишно зігріє, а якщо охолодити - вийде відмінний прохолодний варіант.

Інгредієнти для «Кавово-шоколадний напій» Кава-шок «»:

  • Какао-порошок - 2 ст. л.
  • Кава натуральна - 100 мл
  • Молоко - 200 мл
  • Цукор коричневий - 2 ст. л.
  • Ванілін (тріска)
  • Вершки - 2 ст. л.

Час приготування: 20 хвилин


Кількість порцій: 2

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
545.4 ккал

белкі18.4
р

жири19
г

вуглеводи75.5
г

Порції

     

ккал
272.7 ккал


белкі9.2
р

жири9.5
р

вуглеводи37.8
р

100 г страви

     

ккал
160.4 ккал

белкі5.4
р

жири5.6
р

вуглеводи22.2
г


 

Рецепт «Кавово-шоколадний напій» Кава-шок «»:

Для приготування напою змішуємо какао і ванілін.

Додаємо коричневий цукор.

Додаємо до суміші молоко, воду. Добре перемішуємо. Ставимо на невеликий вогонь і доводимо до кипіння.

Окремо варіємо каву. Я це роблю за допомогою гейзерної кавоварки. Можна будь-яким іншим способом. Кава потрібна не дуже міцна. Вливаємо його до шоколадної суміші. Перемішуємо.


Трохи остужаємо, пробуємо, якщо потрібно, коригуємо.
Розливаємо по чашках, прикрашаємо ложкою вершків і корицею.

Цей рецепт - учасник акції «Готуємо разом - кулінарний тиждень». Обговорення приготування на форумі - http://forum.povarenok.ru/viewtopic.php?f=34&t=5221

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND