Кокосове печиво з білим шоколадом

Нова варіація спрощеного кокосового печива, цього разу весь процес приготування, включаючи миття посуду, зайняв всього 10 хвилин. Так швидко я ще ніколи не справлялася з випічкою! Про печиво можу сказати тільки одне - як завжди безпрограшний варіант! А з білим шоколадом вона стала ще ніжнішою! Приємного апетиту, АА.

Інгредієнти для «Кокосове печиво з білим шоколадом»:

  • Стружка кокосова - 210 г
  • Молоко згущене - 225 г
  • Шоколад білий - 60 г

Час приготування: 5 хвилин

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
2446.6 ккал

белки
33.6 р

жири173.3
р

вуглеводи215.9
р

100 г страви

     

ккал
489.3 ккал

белки
6.7 р

жири34.7
р

вуглеводи43.2
р

 

Рецепт «Кокосове печиво з білим шоколадом»:

-Змішати кокосову стружку з половиною згущеного молока (ні в якому разі не купуйте замінник або так званий «продукт»!!), потім додати решту і все ще раз ретельно перемішати. Повинна вийти липка, не розсипчаста маса.

-Духовку розігріти до 170 градусів. - Застелити
противень пергаментним папером, викласти печиво. Я зазвичай викладаю чайною ложкою, щоб печиво мало більше міння однакову форму. - Випікати

печиво при 200 градусах 5 хвилин. Готове печиво зняти з противня, остудити на дошці. Воно стане більш твердим

-Пока духовка гаряча, раджу розтопити шоколад (я беру шоколадні краплі, вони без всіх різних добавок і ароматизаторів. Раджу вибирати шоколад без "домішок), щоб не возитися з водяною лазнею. Розтопленим шоколадом полити печиво і залишити застигати.

Приємного апетиту,
АА.

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND