
Кокосове печиво з білим шоколадом
Нова варіація спрощеного кокосового печива, цього разу весь процес приготування, включаючи миття посуду, зайняв всього 10 хвилин. Так швидко я ще ніколи не справлялася з випічкою! Про печиво можу сказати тільки одне - як завжди безпрограшний варіант! А з білим шоколадом вона стала ще ніжнішою! Приємного апетиту, АА.
Інгредієнти для «Кокосове печиво з білим шоколадом»:
- Стружка кокосова - 210 г
- Молоко згущене - 225 г
- Шоколад білий - 60 г
Час приготування: 5 хвилин
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви |
|||
ккал |
белки |
жири173.3 |
вуглеводи215.9 |
100 г страви |
|||
ккал |
белки |
жири34.7 |
вуглеводи43.2 |
Рецепт «Кокосове печиво з білим шоколадом»:
-Змішати кокосову стружку з половиною згущеного молока (ні в якому разі не купуйте замінник або так званий «продукт»!!), потім додати решту і все ще раз ретельно перемішати. Повинна вийти липка, не розсипчаста маса.
-Духовку розігріти до 170 градусів. - Застелити
противень пергаментним папером, викласти печиво. Я зазвичай викладаю чайною ложкою, щоб печиво мало більше міння однакову форму. - Випікати
печиво при 200 градусах 5 хвилин. Готове печиво зняти з противня, остудити на дошці. Воно стане більш твердим
-Пока духовка гаряча, раджу розтопити шоколад (я беру шоколадні краплі, вони без всіх різних добавок і ароматизаторів. Раджу вибирати шоколад без "домішок), щоб не возитися з водяною лазнею. Розтопленим шоколадом полити печиво і залишити застигати.
Приємного апетиту,
АА.