
Котлетки з індичиної печінки і грибів
Кулінарія
«» Не хлібом єдиним ситий чоловік «» - сказав кухар, додаючи в котлети м'ясо.
Інгредієнти для «Котлетки з індичої печінки та грибів»:
- Печінка індичина (мелена) - 500 г
- Яйце куряче - 1 шт
- Крупа манна - 6 ст. л.
- Цибуля ріпчаста (великі) - 2 шт
- Сало (свіже) - 200 г
- Гриби (будь-які свіжі) - 200 г
- Сіль (за смаком)
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви |
|||
ккал |
белкі127.1 |
жири268.8 |
вуглеводи140.5 |
100 г страви |
|||
ккал |
белкі10.1 |
жири21.3 |
вуглеводи11.2 |
Рецепт «Котлетки з індичої печінки та грибів»:
Подрібнити і змішати всі інгредієнти, додати (я не додавала) 1 яйце, але замість цього вклала 6 повних столових ложок манки, 2 великі цибулини, 200 гр сильно подрібнених грибів і 200 грамів сала. Смажити на олії як оладки. Дуже смачні, ніжні і соковиті виходять котлетки.