Котлетки з індичиної печінки і грибів

«» Не хлібом єдиним ситий чоловік «» - сказав кухар, додаючи в котлети м'ясо.

Інгредієнти для «Котлетки з індичої печінки та грибів»:

  • Печінка індичина (мелена) - 500 г
  • Яйце куряче - 1 шт
  • Крупа манна - 6 ст. л.
  • Цибуля ріпчаста (великі) - 2 шт
  • Сало (свіже) - 200 г
  • Гриби (будь-які свіжі) - 200 г
  • Сіль (за смаком)

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
3458.2 ккал


белкі127.1
р

жири268.8
р

вуглеводи140.5
г

100 г страви

     

ккал
274.5 ккал

белкі10.1
р

жири21.3
р


вуглеводи11.2
г

 

Рецепт «Котлетки з індичої печінки та грибів»:

Подрібнити і змішати всі інгредієнти, додати (я не додавала) 1 яйце, але замість цього вклала 6 повних столових ложок манки, 2 великі цибулини, 200 гр сильно подрібнених грибів і 200 грамів сала. Смажити на олії як оладки. Дуже смачні, ніжні і соковиті виходять котлетки.

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND