Крем-лайт для торта

Солодкий кондитерський крем вийшов в результаті експерименту, бажаючі можуть його продовжити. Колись одна з поварят виставила рецепт про майонез з масла і молока, я неодноразово робила домашній майонез за її рецептом, але одного разу, збиваючи молоко з маслом, я задумалася, і, замість, рідкої майонезної основи, у мене вийшли вершки на рослинній основі. Далі я вирішила знову поекспериментувати, перетворивши вершки на крем для торта або десерту.

Інгредієнти для «Крем-лайт для торта»:

  • Олія рослинна - 200 г
  • Молоко - 80-90 г
  • Цукор - 0,5-0,7 стак.
  • Ваніль (або інші кондитерські спеції до смаку)

Час приготування: 15 хвилин

Кількість порцій: 3

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
1826 ккал

белкі2.2
р

жири200.2
р

вуглеводи3.9
р

Порції

     

ккал
608.7 ккал

белки
0.7 р

жири66.7
р

вуглеводи1.3
г

100 г страви

     

ккал
652.1 ккал

белки
0.8 р

жири71.5
р

вуглеводи1.4
г

Рецепт «Крем-лайт для торта»:

Ось необхідний мінімум продуктів.

Вливаємо у високу склянку або банку масло, доливаємо молоко.

Збиваємо зануреним блендером на максимальній потужності близько 2-3 хв.

В результаті виходить, як збиті до високих піків білки.

Додаємо цукор. На цю кількість я додавала 1 склянку цукру, але вийшло занадто солодко. Раджу зменшити кількість до 0,5 склянки. Збиваємо нашу масу з цукром, краще робити це блендером.

Замість цукру можна використовувати цукрову пудру. У готовий крем можна додавати ванілін, корицю, какао. А якщо додати трохи лимонної кислоти або соку лимона, цей крем стане альтернативою сметаному крему. Всі на ваш смак.

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND