Кукурудзяно-сирне печиво
Всім любителям випічки з сиром присвячується! Ці розсипчасті, ароматні, з легким кришталем печиво - справжня ускладнення для «» сиролюбів «»! Печиво готується дуже легко і без заморочок. Спробуйте, не пошкодуєте!
Інгредієнти для «Кукурудзяно-сирне печиво»:
- Сир м'який - 100 г
- Сухий сніданок (кукурудзяні зірочки (колічки, кульки, пластівці)) - 130 г
- Масло вершкове - 120 г
- Яйце куряче - 1 шт
- Сметана (20%) - 2 ст. л.
- Борошно пшеничне/Борошно (з гіркою) - 1 стак.
- Сіль (тріска)
- Кунжут - 2 ст. л.
- Тмін - 1 ч. л.
Час приготування: 30 хвилин
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви |
|||
ккал |
белк48.9 |
жири163.9 |
вуглеводи234.2 |
100 г страви |
|||
ккал |
белкі7.3 |
жири24.5 |
вуглеводи35 |
Рецепт «Кукурудзяно-сирне печиво»:
Я взяла кукурудзяні зірочки з серії «» Сухі сніданки «», якщо ви берете пластівці, то дивіться, щоб вони були не глазировані, а то печиво вийде більш солодке, хоча це справа смаку.
Зірочки розім'яти руками, додати всі інші продукти, крім тміну і кунжуту, вони нам знадобляться для посипання. Якщо сир солоною, то сіль можна не додавати.
Замісити м'яке тісто, воно буде трохи липнути до рук.
Масляними руками сформувати витягнуті печінки, обмакнути їх у суміш кунжуту і тміну, викласти на змащений противень. Виходить 21-22 шт.
Поставити противень у розігріту духовку і випікати близько 20 хвилин при температурі 180 градусів. Потім підрум'янити під верхнім вогнем і остудити.
Печиво готується дуже легко і швидко, а виходить таке смачноееее, просто немає слів!!!!
Ось і розрізік.
Пригощайтеся на здоров'я!