Кукурудзяно-сирне печиво

Всім любителям випічки з сиром присвячується! Ці розсипчасті, ароматні, з легким кришталем печиво - справжня ускладнення для «» сиролюбів «»! Печиво готується дуже легко і без заморочок. Спробуйте, не пошкодуєте!

Інгредієнти для «Кукурудзяно-сирне печиво»:

  • Сир м'який - 100 г
  • Сухий сніданок (кукурудзяні зірочки (колічки, кульки, пластівці)) - 130 г
  • Масло вершкове - 120 г
  • Яйце куряче - 1 шт
  • Сметана (20%) - 2 ст. л.
  • Борошно пшеничне/Борошно (з гіркою) - 1 стак.
  • Сіль (тріска)
  • Кунжут - 2 ст. л.
  • Тмін - 1 ч. л.

Час приготування: 30 хвилин


Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
2616.9 ккал

белк48.9
р

жири163.9
р

вуглеводи234.2
г

100 г страви

     

ккал
390.6 ккал

белкі7.3
р


жири24.5
р

вуглеводи35
г

Рецепт «Кукурудзяно-сирне печиво»:

Я взяла кукурудзяні зірочки з серії «» Сухі сніданки «», якщо ви берете пластівці, то дивіться, щоб вони були не глазировані, а то печиво вийде більш солодке, хоча це справа смаку.

Зірочки розім'яти руками, додати всі інші продукти, крім тміну і кунжуту, вони нам знадобляться для посипання. Якщо сир солоною, то сіль можна не додавати.

Замісити м'яке тісто, воно буде трохи липнути до рук.

Масляними руками сформувати витягнуті печінки, обмакнути їх у суміш кунжуту і тміну, викласти на змащений противень. Виходить 21-22 шт.

Поставити противень у розігріту духовку і випікати близько 20 хвилин при температурі 180 градусів. Потім підрум'янити під верхнім вогнем і остудити.


Печиво готується дуже легко і швидко, а виходить таке смачноееее, просто немає слів!!!!

Ось і розрізік.
Пригощайтеся на здоров'я!

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND