
Курка, запечена в маринаді
Дуже подобається чоловікам, а робиться, до речі, дуже швидко. За фото до рецепту дякую Жені Євгена _ 1976.
Інгредієнти для «Курка, запечена в маринаді»:
- Курка
- Майонез - 4 л
- Кетчуп - 4 л
- Зелень - 20 шт
- Сухарі панувальні/Панування
- Каррі
Час приготування: 50 хвилин
Кількість порцій: 4
Харчова та енергетична цінність:
Рецепт «Курка, запечена в маринаді»:
Курку розділяємо. Беремо велику миску, кладемо туди шматки курки (я брала 2 ноги, 2 крила, 2 половинки грудки), зверху викладаємо майонез, кетчуп, каррі і зелень. Далі руками гарненько все перемішуємо, накриваємо миску харчовою плівкою і відправляємо на 1 годину в холодильник маринуватися.
Після потрібного часу дістаємо миску. У рукав для запікання насипаємо панувальних сухарів, кладемо нашу курку і маринад туди ж, зверху знову посипаємо панувальними сухарями.
Зав'язуємо рукав і в 3 або 4 місцях на рукаві робимо невеликі надрізи ножем. відправляємо це все в розігріту духовку, і нехай печеться до рум'яної корочки,
цей рецепт - учасник акції «» Готуємо разом - кулінарний тиждень «». Обговорення приготування на форумі - http://forum.povarenok.ru/viewtopic.php?f=34&t=6925