Курка, запечена в маринаді

Дуже подобається чоловікам, а робиться, до речі, дуже швидко. За фото до рецепту дякую Жені Євгена _ 1976.

Інгредієнти для «Курка, запечена в маринаді»:

  • Курка
  • Майонез - 4 л
  • Кетчуп - 4 л
  • Зелень - 20 шт
  • Сухарі панувальні/Панування
  • Каррі

Час приготування: 50 хвилин

Кількість порцій: 4

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
28548.6 ккал

белкі113.9
р

жири2696.2
р

вуглеводи1015
г

Порції

     

ккал
7137.2 ккал

белкі28.5
р

жири674.1
г

вуглеводи253.8
р

100 г страви

     

ккал
323.3 ккал

белкі1.3
р

жири30.5
р

вуглеводи11.5
г

 

Рецепт «Курка, запечена в маринаді»:

Курку розділяємо. Беремо велику миску, кладемо туди шматки курки (я брала 2 ноги, 2 крила, 2 половинки грудки), зверху викладаємо майонез, кетчуп, каррі і зелень. Далі руками гарненько все перемішуємо, накриваємо миску харчовою плівкою і відправляємо на 1 годину в холодильник маринуватися.

Після потрібного часу дістаємо миску. У рукав для запікання насипаємо панувальних сухарів, кладемо нашу курку і маринад туди ж, зверху знову посипаємо панувальними сухарями.

Зав'язуємо рукав і в 3 або 4 місцях на рукаві робимо невеликі надрізи ножем. відправляємо це все в розігріту духовку, і нехай печеться до рум'яної корочки,

цей рецепт - учасник акції «» Готуємо разом - кулінарний тиждень «». Обговорення приготування на форумі - http://forum.povarenok.ru/viewtopic.php?f=34&t=6925

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND