
Курячі стегна в мультиварці
Дуже простий, швидкий і смачний рецепт!! З появою мультиварки вільного часу з'явилося набагато більше і на смаку це ніяк не відображається. Дуже смачні, м'які і соковиті бедришки!!
Інгредієнти для «Курячі стегна в мультиварку»:
- Стегно куряче - 4 шт
- Соєвий соус - 50 мл
- Часник - 3 зуб.
- Паприка солодка - 0.5 ч. л.
- Імбир - 0.5 ч. л.
- Перець запашний (за бажанням) - 0.5 ч. л.
- Олія соняшникова (для змащування чаші)
Час приготування: 90 хвилин
Кількість порцій: 4
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви |
|||
ккал |
белкі100.4 |
жири48.8 |
вуглеводи27.9 |
Порції |
|||
ккал |
белкі25.1 |
жири12.2 |
вуглеводи7 |
100 г страви |
|||
ккал |
белкі17.6 |
жири8.6 |
вуглеводи4.9 |
Параметри приготування мультиварку:
Потужність: 700 Ватт
Основна програма: Гасіння (60 хвилин)
Додаткова програма: Випічка (10 хвилин)
Рецепт «Курячі стегна в мультиварку»:
Насамперед підготуємо необхідні продукти, добре промиваємо і просушуємо стегна, за бажанням можна зняти шкірку.
Змішуємо соєвий соус, паприку, імбир, перець, давимо часник все добре перемішуємо.
Вкладаємо нашу курку в соус, добре перемішуємо і прибираємо в холодильник на 2 години, якщо немає часу, то можна і на 15 хв.
Змащуємо чашу соняшниковою олією і викладаємо м'ясо, можна трохи полити соусом, що залишився. Включаємо режим «ВИПІЧКА» на 10 хв.
Після закінчення програми перевертаємо шматочки і включаємо режим «ГАСІННЯ» на 60 хв.
Соковита, пряна курочка підійде до будь-якого гарніру,
хто любить із запалою корочкою, то врешті використовуйте режим «ВИПІЧКА», додайте по 5 хвилин на кожен бік, попередньо зливши зайву рідину! Приємного апетиту!!