Курячі стегна в мультиварці

Дуже простий, швидкий і смачний рецепт!! З появою мультиварки вільного часу з'явилося набагато більше і на смаку це ніяк не відображається. Дуже смачні, м'які і соковиті бедришки!!

Інгредієнти для «Курячі стегна в мультиварку»:

  • Стегно куряче - 4 шт
  • Соєвий соус - 50 мл
  • Часник - 3 зуб.
  • Паприка солодка - 0.5 ч. л.
  • Імбир - 0.5 ч. л.
  • Перець запашний (за бажанням) - 0.5 ч. л.
  • Олія соняшникова (для змащування чаші)

Час приготування: 90 хвилин

Кількість порцій: 4

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
948.9 ккал

белкі100.4
р

жири48.8
р

вуглеводи27.9
р

Порції

     

ккал
237.2 ккал

белкі25.1
р

жири12.2
р

вуглеводи7
г

100 г страви

     

ккал
166.5 ккал

белкі17.6
р

жири8.6
р

вуглеводи4.9
р

 

Параметри приготування мультиварку:

Потужність: 700 Ватт

Основна програма: Гасіння (60 хвилин)

Додаткова програма: Випічка (10 хвилин)

Рецепт «Курячі стегна в мультиварку»:

Насамперед підготуємо необхідні продукти, добре промиваємо і просушуємо стегна, за бажанням можна зняти шкірку.

Змішуємо соєвий соус, паприку, імбир, перець, давимо часник все добре перемішуємо.

Вкладаємо нашу курку в соус, добре перемішуємо і прибираємо в холодильник на 2 години, якщо немає часу, то можна і на 15 хв.

Змащуємо чашу соняшниковою олією і викладаємо м'ясо, можна трохи полити соусом, що залишився. Включаємо режим «ВИПІЧКА» на 10 хв.

Після закінчення програми перевертаємо шматочки і включаємо режим «ГАСІННЯ» на 60 хв.

Соковита, пряна курочка підійде до будь-якого гарніру,
хто любить із запалою корочкою, то врешті використовуйте режим «ВИПІЧКА», додайте по 5 хвилин на кожен бік, попередньо зливши зайву рідину! Приємного апетиту!!

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND