М'ятний суп зі свіжого зеленого горошка

Корисний і швидкий у приготуванні суп.

Інгредієнти для «М'ятний суп зі свіжого зеленого горошка»:

  • Горошок зелений (свіжий або заморожений) - 1 стак.
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Часник - 4 дол.
  • М'ята (свіжа або сушена 2/3 чашки)
  • Масло виноградної кісточки (або вершкове) - 3 ст. л.
  • Зелень (різна за смаком)

Час приготування: 10 хвилин


Кількість порцій: 4

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
798.5 ккал

белкі19.5
р

жири51
г

вуглеводи68.5
г

Порції

     

ккал
199.6 ккал


белки
4.9 р

жири12.8
р

вуглеводи17.1
г

100 г страви

     

ккал
173.6 ккал

белкі4.2
р

жири11.1
р

вуглеводи14.9
р


 

Рецепт «М'ятний суп зі свіжого зеленого горошка»:

Такий суп я весь час купувала в супермаркеті в обід. Легкий, смачний, корисний і освіжаючий. Його можна їсти і в холодному вигляді і особливо добре в спеку. Рецепт гранично простий. Нарізану цибулину злегка обсмажити в олії, потім додати води і засипати зелений свіжий горошок. Вариться він всього лише три хвилини. Після цього покласти в блендер свіжий часник і зелень, наприклад коріандр і свіжу м'яту, подрібнити, туди ж додати тільки що зварений суп. Готовий суп-пюре посолити і прогріти на вогні ще хвилину-дві. Прикрасити листиком м'яти. Дуже красиво виглядає, якщо суп прикрасити кружечками вареної моркви.

Головне в цьому супі - це комбінація горошка і м'яти. Решту можна варіювати. Наприклад, приготувати такий суп можна і з сушеного зеленого горщика і сушеної м'яти, можна його приготувати і на м'ясному бульйоні, можна додати моркву і вершки.

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND