Маффіни з рідкою начинкою
Дуже смачні і швидкі маффіни!
Інгредієнти для «Маффіни з рідкою начинкою»:
- Шоколад темний - 200 г
- Борошно пшеничне/Борошно - 60 г
- Масло вершкове - 100 г
- Сіль - 1/4 ч.
- Жовток яєчний - 3 шт
- Яйце куряче - 2 шт
- Цукор - 50 г
Час приготування: 30 хвилин
Кількість порцій: 6
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви |
|||
ккал |
белкі45.2 |
жири189.7 |
вуглеводи204.9 |
Порції |
|||
ккал |
белкі7.5 |
жири31.6 |
вуглеводи34.2 |
100 г страви |
|||
ккал |
белкі7.3 |
жири30.6 |
вуглеводи33 |
Рецепт «Маффіни з рідкою начинкою»:
Розламуємо шоколад на шматочки, масло теж нарізаємо помільче. Топимо все на водяній лазні до однорідної маси.
Збиваємо цукор, яйця і жовтки до утворення піни.
З'єднуємо масляно-шоколадну і яєчно-цукрову суміші, додаємо борошно і сіль, ретельно перемішуємо.
Вливаємо тісто в форми і, залежно від розміру маффінів, ставимо форми в попередньо розігріту до 200 градусів духовку на 7-10 хвилин.
Мене цей рецепт приваблює своєю швидкістю. Можна використовувати і молочний шоколад, але тоді не варто додавати цукор.
Приємного апетиту =)