Мариновані огірки в гірчиці

Смачні огірки в гірчиці, навіть не втриматися щоб не спробувати поки вони маринуються.

Інгредієнти для «Мариновані огірки в гірчиці»:

  • Огірок - 4 кг
  • Олія рослинна - 200 мл
  • Оцус (9%) - 200 мл
  • Гірчиця (суха) - 2 ст. л.
  • Часник (подрібнений) - 2 ст. л.
  • Сіль - 2 ст. л.
  • Цукор - 100 г

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
2725.4 ккал

белкі43.4
р

жири167.1
г

вуглеводи268.4
р

100 г страви

     

ккал
57.9 ккал

белки
0.9 р

жири3.5
р

вуглеводи5.7
р

 

Рецепт «Мариновані огірки в гірчиці»:

1. Огірки помити і порізати вздовж на 4 або більше частин (залежно від товщини огірка) .
2. Масло, оцет, цукор, гірчицю, подрібнений часник і сіль перемішати і залити огірки
. Накрити кришкою і дати постояти 2 годиннику
. Після чого огірки розкласти по банках і залити маринадом. Стерилізувати 15 -20 хвилин, закрити, перевернути і укутати.

З 2 кг. огірків виходить 5 баночок по 0, 5 літракто
любить гостріше, можна додати чорний мелений перець.

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND