
Мариновані огірки в гірчиці
Кулінарія
Смачні огірки в гірчиці, навіть не втриматися щоб не спробувати поки вони маринуються.
Інгредієнти для «Мариновані огірки в гірчиці»:
- Огірок - 4 кг
- Олія рослинна - 200 мл
- Оцус (9%) - 200 мл
- Гірчиця (суха) - 2 ст. л.
- Часник (подрібнений) - 2 ст. л.
- Сіль - 2 ст. л.
- Цукор - 100 г
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви |
|||
ккал |
белкі43.4 |
жири167.1 |
вуглеводи268.4 |
100 г страви |
|||
ккал |
белки |
жири3.5 |
вуглеводи5.7 |
Рецепт «Мариновані огірки в гірчиці»:
1. Огірки помити і порізати вздовж на 4 або більше частин (залежно від товщини огірка) .
2. Масло, оцет, цукор, гірчицю, подрібнений часник і сіль перемішати і залити огірки
. Накрити кришкою і дати постояти 2 годиннику
. Після чого огірки розкласти по банках і залити маринадом. Стерилізувати 15 -20 хвилин, закрити, перевернути і укутати.
З 2 кг. огірків виходить 5 баночок по 0, 5 літракто
любить гостріше, можна додати чорний мелений перець.