
Маринований молодий буряк
Просто, смачно, корисно. Джерело рецепта: журнал «Школа гастроному».
Інгредієнти для «Маринований молодий буряк»:
- Буряк (молодий) - 1.5 кг
- Цукор - 2 стак.
- Оцус (9%; у мене - виноградний) - 2 стак.
- Сіль (за смаком)
Час приготування: 80 хвилин
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви |
|||
ккал |
белкі25.5 |
жири0 |
вуглеводи625.7 |
100 г страви |
|||
ккал |
белкі1 |
жири0 |
вуглеводи25.5 |
Рецепт «Маринований молодий буряк»:
Буряк вимити.
Вскип'ятити в каструлі 2 літри води, з оцтом і цукром. Покласти буряк і варити 1 годину.
Викласти буряк з каструлі, дати охолонути, потім очистити від шкірки. Розрізати на 3-4 частини. Маринад процедити і довести до кипіння. Покласти очищений буряк у стерилізовані банки, залити маринадом, закрити і поставити в холодильник. У мене вийшло 3 ось таких банки. Приємного вам апетиту!!!
Цей рецепт - учасник акції «Готуємо разом - кулінарний тиждень». Обговорення приготування на форумі - http://forum.povarenok.ru/viewtopic.php?f=34&t=5676