Маринований молодий буряк

Просто, смачно, корисно. Джерело рецепта: журнал «Школа гастроному».

Інгредієнти для «Маринований молодий буряк»:

  • Буряк (молодий) - 1.5 кг
  • Цукор - 2 стак.
  • Оцус (9%; у мене - виноградний) - 2 стак.
  • Сіль (за смаком)

Час приготування: 80 хвилин


Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
2601 ккал

белкі25.5
р

жири0
г

вуглеводи625.7
р

100 г страви

     

ккал
106.2 ккал

белкі1
г


жири0
г

вуглеводи25.5
г

 

Рецепт «Маринований молодий буряк»:

Буряк вимити.

Вскип'ятити в каструлі 2 літри води, з оцтом і цукром. Покласти буряк і варити 1 годину.

Викласти буряк з каструлі, дати охолонути, потім очистити від шкірки. Розрізати на 3-4 частини. Маринад процедити і довести до кипіння. Покласти очищений буряк у стерилізовані банки, залити маринадом, закрити і поставити в холодильник. У мене вийшло 3 ось таких банки. Приємного вам апетиту!!!





Цей рецепт - учасник акції «Готуємо разом - кулінарний тиждень». Обговорення приготування на форумі - http://forum.povarenok.ru/viewtopic.php?f=34&t=5676


COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND