Медові кекси з жимолістю

Ягоди цього року багато. Ось і сиджу в кулінарних книжках та в інтернеті - шукаю з нею рецепти. Знайшла ось такі чудові кекси. Хрусткі зовні і дуже ніжні всередині! Автору Та   Штучка величезне спасибі за чудовий рецепт!

Інгредієнти для «Медові кекси з жимолістю»:

  • Жимолість - 0,5 стак.
  • Борошно пшеничне/Борошно - 150 г
  • Масло вершкове - 150 г
  • Цукор - 80 г
  • Мед - 80 мл
  • Яйце куряче - 3 шт
  • Крохмаль картопляний - 1 ст. л.
  • Розпушувач тіста - 0,5 ч. л.
  • Сіль (тріска)

Час приготування: 50 хвилин


Кількість порцій: 6

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
31013.8 ккал

белк36.3
р

жири144.1
р

вуглеводи7394.6
р

Порції

     

ккал
5169 ккал


белкі6.1
г

жири24
г

вуглеводи1232.4
р

100 г страви

     

ккал
325.1 ккал

белкі0.4
р

жири1.5
р

вуглеводи77.5
г


 

Рецепт «Медові кекси з жимолістю»:

Масло кімнатної температури з'єднати з цукром і медом. Збити.

Додати яйця. Ще раз збити.

До яєчно-олійної суміші додати борошно, сіль, розпушувач і крохмаль.
Замісити тісто.

У формочки викласти по столовій ложці тесту. Зверху ягоду. На ягоду знову тісто.у
мене вийшло 15 кексиків.
Поставити в розігріту духовку (180 * С) на 40 хвилин.


Ось такі красені виходять!

Частина кексів я полила ГЛАЗУР'Ю З ЖИМОЛОСТІ (ось рецепт http://www.povarenok .ru/recipes/show/662 79/)

ПРИЄМНОГО АПЕТИТУ!!!

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND