Медові кекси з жимолістю
Ягоди цього року багато. Ось і сиджу в кулінарних книжках та в інтернеті - шукаю з нею рецепти. Знайшла ось такі чудові кекси. Хрусткі зовні і дуже ніжні всередині! Автору Та Штучка величезне спасибі за чудовий рецепт!
Інгредієнти для «Медові кекси з жимолістю»:
- Жимолість - 0,5 стак.
- Борошно пшеничне/Борошно - 150 г
- Масло вершкове - 150 г
- Цукор - 80 г
- Мед - 80 мл
- Яйце куряче - 3 шт
- Крохмаль картопляний - 1 ст. л.
- Розпушувач тіста - 0,5 ч. л.
- Сіль (тріска)
Час приготування: 50 хвилин
Кількість порцій: 6
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви |
|||
ккал |
белк36.3 |
жири144.1 |
вуглеводи7394.6 |
Порції |
|||
ккал |
белкі6.1 |
жири24 |
вуглеводи1232.4 |
100 г страви |
|||
ккал |
белкі0.4 |
жири1.5 |
вуглеводи77.5 |
Рецепт «Медові кекси з жимолістю»:
Масло кімнатної температури з'єднати з цукром і медом. Збити.
Додати яйця. Ще раз збити.
До яєчно-олійної суміші додати борошно, сіль, розпушувач і крохмаль.
Замісити тісто.
У формочки викласти по столовій ложці тесту. Зверху ягоду. На ягоду знову тісто.у
мене вийшло 15 кексиків.
Поставити в розігріту духовку (180 * С) на 40 хвилин.
Ось такі красені виходять!
Частина кексів я полила ГЛАЗУР'Ю З ЖИМОЛОСТІ (ось рецепт http://www.povarenok .ru/recipes/show/662 79/)
ПРИЄМНОГО АПЕТИТУ!!!