Медовий бісквіт з чорносливом

Дуже смачний і м'який тортик (настільки, що можна їсти губами))). Шукала на сайті, але такого рецепту не знайшла

Інгредієнти для «Медовий бісквіт з чорносливом»:

  • Яйце куряче - 5 шт
  • Цукор - 1.5 стак.
  • Мед (Натуральний або штучний) - 3 ст. л.
  • Розпушувач тіста (З гіркою) - 1 ч. л.
  • Борошно пшеничне/Борошно - 2 стак.
  • Горіхи волоські (Півсткана в тісто, решта в начинку) - 1.5 стак.
  • Чорнослив (100 г в начинку, 100 г для прикраси) - 200 г
  • Молоко згущене (Вареного) - 350 г
  • Сметана (Я брала 15%) - 300 мл

Час приготування: 60 хвилин

Кількість порцій: 10

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
67925.1 ккал

белки
962.8 р

жири6189.5
р

вуглеводи1963.7
г

Порції

     

ккал
6792.5 ккал

белкі96.3
р

жири619
г

вуглеводи196.4
р

100 г страви

     

ккал
213.7 ккал

белкі3
г

жири19.5
р

вуглеводи6.2
г

 

Рецепт «Медовий бісквіт з чорносливом»:

Яйця збити міксером з цукром до збільшення обсягу в кілька разів. Додати мед, збити ще кілька секунд. Додати борошно з розпушувачем тіста, горіхи. Вийти ось таке тісто

Форму діаметром 24 см застелити пергаментним папером. Викласти 1/3 тесту. Випікати при температурі 180 градусів 15-20 хвилин. Ось такі 3 коржі повинно вийде

Чорнослив залити окропом на 5 хв, просушити, нарізати шматочками.
Горіхи подрібнити ножем. Згущене молоко збити міксером. Коржі можна просякнути (я просочила 3 коржі 50 мл компоту). Змастити корж кремом, посипати горіхами і чорносливом

Сформувати торт. Прикрасити за бажанням (я в цій справі поки не майстер, так що посипала горіхами, крихтою шоколадного печива і виклала чорнослив

А ось і шматочок який я благополучно слипала))

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND