Мигдальний торт з квіточками

Цей торт належить американській кухні, а американці дуже люблять ароматні страви, і торт - не виняток! Мигдальний торт у поєднанні з молочно-шоколадним кремом - це насправді незрівнянне поєднання, прекрасний на смак і красивий для очей!!!

Інгредієнти для «Мигдальний торт з квіточками»:

  • Борошно пшеничне/Борошно (склянка у мене на 230 мл) - 3 стак.
  • Сода - 1 1/2 ч.
  • Сіль - 1/2 ч.
  • Міндаль (очищений і злегка підсмажений) - 1 1/2 стак.
  • Цукор - 2 стак.
  • Масло вершкове (115 г-тісто; 175 г-крем) - 290 г
  • Яйце куряче - 4 шт
  • Ессенція (Мигдальний екстракт - 0,5 ч.л. + Ванільний екстракт - 2 ч.л.) - 2,5 ч. л.
  • Кефір - 1 стак.
  • Какао-порошок - 3/4 стак.
  • Молоко - 1/2 стак.
  • Цукрова пудра - 8 стак.

Час приготування: 105 хвилин


Кількість порцій: 14

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
13853.7 ккал

белкі239.5
р

жири432.5
р

вуглеводи2345.8
р

Порції

     

ккал
989.6 ккал


белкі17.1
р

жири30.9
р

вуглеводи167.6
р

100 г страви

     

ккал
342.9 ккал

белки
5.9 р

жири10.7
р

вуглеводи58.1
г


 

Рецепт «Мигдальний торт з квіточками»:

1. Очищений мигдаль злегка підсмажити (у мене очищений мигдаль закінчився, ось і використовувала, який був).

2. Поєднати охолонений мигдаль і цукор у кухонному комбайні або блендері і подрібнити до стану борошна - дуже важливо, щоб мигдаль і цукор подрібнювали разом, інакше мигдаль стане, як паста, а нам потрібне борошно.

3. З'єднуємо мигдальне борошно і вершкове масло (115 г) і підносимо до пишності.

4. Далі нам знадобиться кефір: у мене ввечері в холодильнику був кефір, вранці випарувався, ось я і з'єднала лимонний сік з молоком залишила на 5 хвилин і використала замість кефіру.


5. Ось така у нас маса вийде (пункт 3).

6. Додаємо яйця і мигдальний екстракт і підносимо, яйця треба додавати по одному.

7. Додаємо борошно і кефір в 3 прийоми - починаючи і закінчуючи борошном.

8. Після кожної добавки добре перемішати тісто.

9. Форму з почесними бортиками змастити маслом і обсипати борошном. Влити 1/3 тесту.


10. У духовку на 30 хвилин при 190 * С. Коржі повинні охолонути повністю.

11. Тепер готуємо наш крем: з'єднуємо олію (70 г), какао і молоко - на маленький вогонь до однорідності.

12. З'єднати решту олії і мигдальний екстракт і підійти до пишності.

13. Додати какао, перемішати. Поступово додати цукор. пудру по 1/2 склянки і перемішати до однорідності.

14. Мені крем здався занадто солодким, так що я вирішила додати крем-чиз, у нього смак трішки солоний.


15. Гостилі коржі змастити 3/4 крему (на кожен корж).

16. Прикрасити квіточками з мигдалю.

[size = 18] Приємного апетиту!!! [/size]

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND