
Млинці «Трухляві пенечки»
Кулінарія
Дуже смачні і прості в приготуванні, ці піночки підійдуть як для святкового столу, так і для смачного сімейного сніданку.
Інгредієнти для «Млинці» Трухляві пенечки «»:
- Блін - 6 шт
- Банан - 3 шт
- Молоко згущене - 1 бан.
- Шоколад молочний/Шоколад - 1 упак.
Час приготування: 20 хвилин
Кількість порцій: 6
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви |
|||
ккал |
белки |
жири94.5 |
вуглеводи679.8 |
Порції |
|||
ккал |
белки |
жири15.8 |
вуглеводи113.3 |
100 г страви |
|||
ккал |
белки |
жири5 |
вуглеводи36.2 |
Рецепт «Млинці» Трухляві піночки «»:
Банан розрізає вздовж на 2 частини, 1 частину викладаємо на млинець.
Загортаємо.
Розрізаємо на невеликі шматочки, робимо так з усіма млинцями.
Викладаємо перший шар наших піночків на тарілку.
Промазуємо шар згущеним.
Посипаємо натертим на дрібній терці шоколадом.
Таким же способом робимо 2 шар.
Наші пенечки готові. Приємного апетиту!!!