
Млинці з пікантною гострою печінкою
В принципі, млинці можна починати чим завгодно, чого душа просить в даний відрізок часу. А сьогодні душа просить гострого і гарячого. І щоб швидко. Коли млинці вже готові, начинку зробити можна за лічені хвилини.
Інгредієнти для «Млинці з пікантною гострою печінкою»:
- Печінка куряча - 200 г
- Яблуко (кисло-солодке) - 1 шт
- Цибуля-порей (нарізана зелена частина - пригоршня) - 1 міськст.
- Арахіс - 0.5 стак.
- Олія рослинна («» Олейна «» класична) - 2 ст. л.
- Уксус (бальзамічний) - 1 ч. л.
- Сироп цукровий (сироп шипшини) - 1 ч.
- Соєвий соус - 1 ст. л.
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви |
|||
ккал |
белкі61.6 |
жири91.4 |
вуглеводи40 |
100 г страви |
|||
ккал |
белкі11.2 |
жири16.6 |
вуглеводи7.3 |
Рецепт «Млинці з пікантною гострою печінкою»:
Промити, обсушити і нарізати соломкою курячу печінку. Цибулю - горій нарізати кружечками, очищене яблуко кубиками. Обсмажити злегка на олії «Олейна» цибулю і яблуко до легкого рум'янця. Додати арахіс і соломку чилі, злегка обсмажити.
Викласти в середину сковороди печінку і трохи підсмажити, перешкоджаючи. Сбрызнуть печенку бальзамическим уксусом и сиропом шиповника, жарить до испарения влаги, постоянно помешивая. Влити соєвий соус і дати йому випаритися також при схибленні.
Начинку злегка остудити.
Спекти млинці за улюбленим рецептом.
Теплу печінку пробити в блендері в пусковому режимі у велику крихту.
Викласти на середину млинця по ложці начинки доріжкою.
Згорнути млинці рулетиками і подавати.