Млинці з пікантною гострою печінкою

В принципі, млинці можна починати чим завгодно, чого душа просить в даний відрізок часу. А сьогодні душа просить гострого і гарячого. І щоб швидко. Коли млинці вже готові, начинку зробити можна за лічені хвилини.

Інгредієнти для «Млинці з пікантною гострою печінкою»:

  • Печінка куряча - 200 г
  • Яблуко (кисло-солодке) - 1 шт
  • Цибуля-порей (нарізана зелена частина - пригоршня) - 1 міськст.
  • Арахіс - 0.5 стак.
  • Олія рослинна («» Олейна «» класична) - 2 ст. л.
  • Уксус (бальзамічний) - 1 ч. л.
  • Сироп цукровий (сироп шипшини) - 1 ч.
  • Соєвий соус - 1 ст. л.

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
1231.7 ккал

белкі61.6
р

жири91.4
р

вуглеводи40
г

100 г страви

     

ккал
223.9 ккал

белкі11.2
р

жири16.6
р

вуглеводи7.3
г

Рецепт «Млинці з пікантною гострою печінкою»:

Промити, обсушити і нарізати соломкою курячу печінку. Цибулю - горій нарізати кружечками, очищене яблуко кубиками. Обсмажити злегка на олії «Олейна» цибулю і яблуко до легкого рум'янця. Додати арахіс і соломку чилі, злегка обсмажити.

Викласти в середину сковороди печінку і трохи підсмажити, перешкоджаючи. Сбрызнуть печенку бальзамическим уксусом и сиропом шиповника, жарить до испарения влаги, постоянно помешивая. Влити соєвий соус і дати йому випаритися також при схибленні.
Начинку злегка остудити.

Спекти млинці за улюбленим рецептом.

Теплу печінку пробити в блендері в пусковому режимі у велику крихту.
Викласти на середину млинця по ложці начинки доріжкою.

Згорнути млинці рулетиками і подавати.


COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND