
Млинці з приспівом «Сільські»
Дуже смачний і цікавий варіант для різноманітності млинців на вашому столі. Смаками можна варіювати.
Інгредієнти для «Млинці з приспівом» Сільські «»:
Млинці
- Олія соняшникова (з додаванням оливкового- "Оливковий мікс" "від" "Олейна" ") - 2 ст. л.
- Молоко (на 250 мл) - 1 стак.
- Вода - 1 стак.
- Борошно пшеничне/Борошно - 2 стак.
- Яйце куряче - 2 шт
- Сіль - 1 ч. л.
- Цукор - 1 ст. л.
Починка
- Перець болгарський (червоний) - 1 шт
- Цуккіні - 1/2 шт
- Олія соняшникова (з додаванням оливкового- "Оливковий мікс" "від" "Олейна" ") - 4 ст. л.
Соус
- Сметана (15%) - 100 г
- Часник - 2 зуб.
- Сіль - 1/2 ч.
- Перець чилі (порошок) - 1/4 ч.
- Кінза (рубана зелень) - 2 ст. л.
Час приготування: 60 хвилин
Кількість порцій: 16
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви |
|||
ккал |
белки |
жири128.5 |
вуглеводи314.8 |
Порції |
|||
ккал |
белкі4 |
жири8 |
вуглеводи19.7 |
100 г страви |
|||
ккал |
белкі3.5 |
жири6.9 |
вуглеводи17 |
Рецепт «Млинці з приспівом» Сільські «»:
У місткості, зручній для взбивання, змішуємо тепле молоко і воду.
Додаємо сіль, цукор, яйця, борошно, все добре перемішуємо міксером.
Додаємо суміш соняшникової та оливкової олії від «Олейна», перемішуємо.
Тісто не повинно бути сильно рідким, консистенція, як кефір.
Готове тісто прибираємо вбік.
Берем цуккини и болгарский красный перец, моем, перец чистим и очень тонко всё нарезаем соломкой или натираем на тёрке.
На гарячу сковороду для смаження млинців наливаємо 1/4 столової ложки суміші соняшникової та оливкової олії від «Олейна».
Кладемо столову ложку суміші з болгарського перцю і цуккіні і швидко обсмажуємо кілька секунд. Сковорода повинна бути гарячою.
Робіть швидко, овочі горять!
Заливаємо овочі на сковороді тестом за допомогою половника, швидко розподіляємо тісто по сковороді, обертаючи нею.
Як тільки млинець «схопиться» зверху, акуратно перевертаємо і печемо з іншого боку ще близько 30 секунд.
Готові млинці згортаємо вчетверо і складаємо на тарілці.
У мене з цього тіста вийшло 16 штук.
До млинців робимо гострий сметаний соус.
До сметани додаємо сіль, перець чилі, витиснутий часник і дрібнорубану зелень кінзи.
Добре перемішуємо соус.
Подаємо млинці «з припіком» зі сметаним соусом.
Рекомендую соус зробити заздалегідь, смачніше холодний соус з гарячими млинцями.
Приємного апетиту!