Ніжна курочка в кисло-солодкому соусі

Чудова страва з ніжної курочки, головним секретом якої є соус.

Інгредієнти для «Ніжна курочка в кисло-солодкому соусі»:

  • Окорочок курячий - 3 шт
  • Уксус (винний) - 1/2 стак.
  • Олія оливкова - 1/2 стак.
  • Паприка солодка - 2 ст. л.
  • Цукор - 2 ст. л.
  • Часник - 4 зуб.
  • Сіль
  • Перець запашний

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
5166.8 ккал


белкі265.9
р

жири415.8
р

вуглеводи91
г

100 г страви

     

ккал
271.9 ккал

белкі14
г

жири21.9
р


вуглеводи4.8
р

 

Рецепт «Ніжна курочка в кисло-солодкому соусі»:

Для соусу: на дно посуду видавлюємо часник, до часнику додаємо майже чайну ложку солі та чорний перець. Після - дві столові ложки цукру, дві столові ложки паприки. Наступним відправляємо винний оцет, з ним ретельно перемішуємо часник і спеції. Останнім додаємо оливкову олію. Всі перемішуємо до однорідної маси - соус готовий.

Вимиті окорочка складаємо в миску і поливаємо соусом, залишивши при цьому десь третю частину. Перемішуємо і залишаємо на півгодини маринуватися.

Через півгодини викладаємо курку на противагу і ставимо в розігріту духовку. Час від часу поливаємо курку соусом, що залишився.

Приємного апетиту!

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND