Ніжна курочка в кисло-солодкому соусі
Чудова страва з ніжної курочки, головним секретом якої є соус.
Інгредієнти для «Ніжна курочка в кисло-солодкому соусі»:
- Окорочок курячий - 3 шт
- Уксус (винний) - 1/2 стак.
- Олія оливкова - 1/2 стак.
- Паприка солодка - 2 ст. л.
- Цукор - 2 ст. л.
- Часник - 4 зуб.
- Сіль
- Перець запашний
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви |
|||
ккал |
белкі265.9 |
жири415.8 |
вуглеводи91 |
100 г страви |
|||
ккал |
белкі14 |
жири21.9 |
вуглеводи4.8 |
Рецепт «Ніжна курочка в кисло-солодкому соусі»:
Для соусу: на дно посуду видавлюємо часник, до часнику додаємо майже чайну ложку солі та чорний перець. Після - дві столові ложки цукру, дві столові ложки паприки. Наступним відправляємо винний оцет, з ним ретельно перемішуємо часник і спеції. Останнім додаємо оливкову олію. Всі перемішуємо до однорідної маси - соус готовий.
Вимиті окорочка складаємо в миску і поливаємо соусом, залишивши при цьому десь третю частину. Перемішуємо і залишаємо на півгодини маринуватися.
Через півгодини викладаємо курку на противагу і ставимо в розігріту духовку. Час від часу поливаємо курку соусом, що залишився.
Приємного апетиту!