Паштет з чечевиці і волоських горіхів

Смачний вегетаріанський паштет з Перської червоної чечевиці ТМ «Містраль» і волоських горіхів. У цьому рецепті чечевиця виступає на головних ролях з волоським горіхом. Паштет з чечевиці і волоських горіхів можна подавати у вигляді закуски, намастивши його на хлібці. Глибокий і насичений смак чечевиці доповнюють спеції: куркуму, паприка і чорний перець. Вони надають паштету нотки східної кухні. І загадковий для мене момент - начебто смак такий простий, невигадливий, але паштет хочеться їсти без зупинки, просто містика. Пригощайтеся!

Інгредієнти для «Паштет з чечевиці і волоських горіхів»:

  • Чечевиця (Перська червона ТМ «» Містраль «» 250 мл) - 1 стак.
  • Горіхи волоські - 100 г
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Куркума - 1 ч. л.
  • Паприка солодка (або гостра) - 1 ч. л.
  • Барбарис - 1 ч. л.
  • Перець чорний (мелений за смаком)
  • Сіль (за смаком)
  • Олія оливкова - 30 мл

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
1670.3 ккал

белкі68.4
р

жири95.5
р

вуглеводи137.9
р

100 г страви

     

ккал
388.4 ккал

белкі15.9
р

жири22.2
р

вуглеводи32.1
г

 

Рецепт «Паштет з чечевиці і волоських горіхів»:

Для приготування паштету нам знадобиться Перська червона чечевиця ТМ «Містраль». Чечевицю добре промити, залити водою з розрахунку 1:1. Варити 10 хвилин до готовності.

Дрібно нарізати цибулю і обсмажити на оливковій олії приблизно 2-3 хвилини, потім додайте всі спеції: куркуму, паприку, барбарис, сіль і перець чорний мелений і добре перемішайте.

Тепер додати варену чечевицю, перемішати і гасити на повільному вогні 10 хвилин.

Обсмажте і подрібнюйте в блендері волоські горіхи.

Додайте суміш чечевиці з цибулею і спеціями до подрібнених горіхів. Всю масу пробити ручним блендером в однорідну пасту.

Паштет готовий! Пригощайтеся!

 

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND