Печиво Горішки

Рецепт для горішниці з СРСР. Насправді дуже простий і швидкий рецептик, а головне - неодноразово випробуваний.

Інгредієнти для «Печиво Горішки»:

  • Яйце куряче - 4 шт
  • Цукор - це стак.
  • Маргарін - 500 г
  • Сода - ^ ч. л.
  • Оцус (погасити соду) - 1 ст. л.
  • Борошно пшеничне/Борошно - 5 стак.
  • Сіль - ^ ч. л.

Час приготування: 60 хвилин

Кількість порцій: 12

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
5783.8 ккал

белкі101.5
р

жири333.6
р

вуглеводи601.3
р

Порції

     

ккал
482 ккал

белкі8.5
р

жири27.8
р

вуглеводи50.1
г

100 г страви

     

ккал
375.6 ккал

белки
6.6 р

жири21.7
р

вуглеводи39
г

 

Рецепт «Печиво Горішки»:

Маргарин кімнатної температури натерти на тьорці або розім'яти, яйця збити з цукром, все змішати і потихеньку додавати борошно. Поставити в холод на 2 години.

Скатати кульки десь в ч. л. і смажити у формочці на газі 2 хв. По 1 з кожного боку.
Начинити будь-яким кремом, у мене заварний. Браковані половинки я начинила кремом і красиво розклала, посипавши пудрою.

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND