
Печиво Горішки
Кулінарія
Рецепт для горішниці з СРСР. Насправді дуже простий і швидкий рецептик, а головне - неодноразово випробуваний.
Інгредієнти для «Печиво Горішки»:
- Яйце куряче - 4 шт
- Цукор - це стак.
- Маргарін - 500 г
- Сода - ^ ч. л.
- Оцус (погасити соду) - 1 ст. л.
- Борошно пшеничне/Борошно - 5 стак.
- Сіль - ^ ч. л.
Час приготування: 60 хвилин
Кількість порцій: 12
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви |
|||
ккал |
белкі101.5 |
жири333.6 |
вуглеводи601.3 |
Порції |
|||
ккал |
белкі8.5 |
жири27.8 |
вуглеводи50.1 |
100 г страви |
|||
ккал |
белки |
жири21.7 |
вуглеводи39 |
Рецепт «Печиво Горішки»:
Маргарин кімнатної температури натерти на тьорці або розім'яти, яйця збити з цукром, все змішати і потихеньку додавати борошно. Поставити в холод на 2 години.
Скатати кульки десь в ч. л. і смажити у формочці на газі 2 хв. По 1 з кожного боку.
Начинити будь-яким кремом, у мене заварний. Браковані половинки я начинила кремом і красиво розклала, посипавши пудрою.