Печиво «Кали»

Ну дуже просте печиво!!! Добре і як частування, і як прикраса!

Інгредієнти для «Печиво» Кали «»:

  • Борошно пшеничне/Борошно - 100 г
  • Цукор - 100 г
  • Яйце куряче - 2 шт
  • Соломка (солодка)

Час приготування: 15 хвилин

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
912.7 ккал

белкі23.2
р

жири13.2
р

вуглеводи175.4
р

100 г страви

     

ккал
294.4 ккал

белкі7.5
р

жири4.3
р

вуглеводи56.6
р

 

Рецепт «Печиво» Кали «»:

Змішати тісто (з консистенції трохи гущавіше, ніж на млинці).

Підготувати соломку.

Добре розігріти духовку (200 градусів) і противень. Противник змастити олією або маргарином. На гарячий противник чайною ложкою викладаємо печенюшки на відстані один від одного (щоб не злипалися).

Випікати 2-3 хвилини і швиденько зняти ножем.

Печиво треба робити швидко, якщо охолоне - не вийде. Покласти посередині соломку і краю зліпити (тісто поки гаряче-липке).

Виходять ось такі кали!

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND