
Печиво «Кали»
Кулінарія
Ну дуже просте печиво!!! Добре і як частування, і як прикраса!
Інгредієнти для «Печиво» Кали «»:
- Борошно пшеничне/Борошно - 100 г
- Цукор - 100 г
- Яйце куряче - 2 шт
- Соломка (солодка)
Час приготування: 15 хвилин
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви |
|||
ккал |
белкі23.2 |
жири13.2 |
вуглеводи175.4 |
100 г страви |
|||
ккал |
белкі7.5 |
жири4.3 |
вуглеводи56.6 |
Рецепт «Печиво» Кали «»:
Змішати тісто (з консистенції трохи гущавіше, ніж на млинці).
Підготувати соломку.
Добре розігріти духовку (200 градусів) і противень. Противник змастити олією або маргарином. На гарячий противник чайною ложкою викладаємо печенюшки на відстані один від одного (щоб не злипалися).
Випікати 2-3 хвилини і швиденько зняти ножем.
Печиво треба робити швидко, якщо охолоне - не вийде. Покласти посередині соломку і краю зліпити (тісто поки гаряче-липке).
Виходять ось такі кали!