Пенні ригате з фрикадельками і пармезаном

Рецепт з пенні ригате Barilla.

Інгредієнти для «Пенне ригате з фрикадельками і пармезаном»:

  • Пенне (ригате Barilla) - 400 г
  • Фарш м'ясної - 500 г
  • Томати у власному соку - 400 г
  • Пармезан - 100 г
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Часник - 2 зуб.
  • Олія оливкова
  • Сіль
  • Перець чорний
  • Руккола (для прикраси)

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
2047.3 ккал


белкі74.2
р

жири202.3
р

вуглеводи42.9
р

100 г страви

     

ккал
134.7 ккал

белки
4.9 р

жири13.3
р


вуглеводи2.8
р

 

Рецепт «Пенне ригате з фрикадельками і пармезаном»:

Додайте до м'ясного фаршу подрібнені цибулю і часник, 1/2 натертого сиру, чорний перець і сіль. Сформуйте невеликі кульки. Обсмажте фрикадельки на сковороді в невеликій кількості оливкової олії або запекіть у духовій шафі при температурі 200S 15 хвилин. Томати розімніть виделкою і разом із соком прогріть у глибокій сковороді. Акуратно викладіть фрикадельки, приправте сіллю і перцем.
Гасіть на повільному вогні 10 хв. Тим часом відваріть пенні в киплячій підсоленій воді до готовності. Злийте воду. Додайте пасту до фрикадельків з соусом. Акуратно перемішайте.
Готову страву прикрасьте рукколою і натертим пармезаном.

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND