Пенні ригате з фрикадельками і пармезаном
Рецепт з пенні ригате Barilla.
Інгредієнти для «Пенне ригате з фрикадельками і пармезаном»:
- Пенне (ригате Barilla) - 400 г
- Фарш м'ясної - 500 г
- Томати у власному соку - 400 г
- Пармезан - 100 г
- Цибуля ріпчаста - 1 шт
- Часник - 2 зуб.
- Олія оливкова
- Сіль
- Перець чорний
- Руккола (для прикраси)
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви |
|||
ккал |
белкі74.2 |
жири202.3 |
вуглеводи42.9 |
100 г страви |
|||
ккал |
белки |
жири13.3 |
вуглеводи2.8 |
Рецепт «Пенне ригате з фрикадельками і пармезаном»:
Додайте до м'ясного фаршу подрібнені цибулю і часник, 1/2 натертого сиру, чорний перець і сіль. Сформуйте невеликі кульки. Обсмажте фрикадельки на сковороді в невеликій кількості оливкової олії або запекіть у духовій шафі при температурі 200S 15 хвилин. Томати розімніть виделкою і разом із соком прогріть у глибокій сковороді. Акуратно викладіть фрикадельки, приправте сіллю і перцем.
Гасіть на повільному вогні 10 хв. Тим часом відваріть пенні в киплячій підсоленій воді до готовності. Злийте воду. Додайте пасту до фрикадельків з соусом. Акуратно перемішайте.
Готову страву прикрасьте рукколою і натертим пармезаном.