Перці закусочні «Фламенко»

Яскраві і випалювальні - тому і така назва. Спробуйте, дуже смачна закусочка під гарячі напої, та й просто до обіднього столу.

Інгредієнти для «Перці закусочні» Фламенко «»:

  • Перець болгарський (червоний) - 2 шт
  • Часник - 2 зуб.
  • Оцет (або лимонний сік)
  • Олія рослинна
  • Сіль
  • Петрушка

Час приготування: 30 хвилин

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
241.3 ккал

білкі7.8
р

жири10.5
р

вуглеводи30
г

100 г страви

     

ккал
73.1 ккал

белкі2.4
р

жири3.2
р

вуглеводи9.1
г

 

Рецепт «Перці закусочні» Фламенко «»:

Перець помити. Запекти в духовці при максимальній температурі, 20 -30 хвилин.
Коли тоненька корочка почне відшаровуватися, дістати і промити під холодною проточною водою (так руки не обпалите і шкіряка легко знімається)
.Винути серцевинку, промити від насіння

. Нарізати готові перчики на зручні для вас шматочки (можна і більшуватими кубиками, і смужечками - як вам більше подобається). Поки теплі, посолити до смаку, додати витиснутий часник, меленько нарізану петрушечку, збризкати злегка оцтом і пісною олією

. Перемішати і поставити остигати

. Все це чудово можна зробити і на природі, обсмаживши перчики на відкритому вогні, поки готуються вугілля для шашлика

. ПРИЄМНОГО АПЕТИТУ!

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND