
Перці закусочні «Фламенко»
Яскраві і випалювальні - тому і така назва. Спробуйте, дуже смачна закусочка під гарячі напої, та й просто до обіднього столу.
Інгредієнти для «Перці закусочні» Фламенко «»:
- Перець болгарський (червоний) - 2 шт
- Часник - 2 зуб.
- Оцет (або лимонний сік)
- Олія рослинна
- Сіль
- Петрушка
Час приготування: 30 хвилин
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви |
|||
ккал |
білкі7.8 |
жири10.5 |
вуглеводи30 |
100 г страви |
|||
ккал |
белкі2.4 |
жири3.2 |
вуглеводи9.1 |
Рецепт «Перці закусочні» Фламенко «»:
Перець помити. Запекти в духовці при максимальній температурі, 20 -30 хвилин.
Коли тоненька корочка почне відшаровуватися, дістати і промити під холодною проточною водою (так руки не обпалите і шкіряка легко знімається)
.Винути серцевинку, промити від насіння
. Нарізати готові перчики на зручні для вас шматочки (можна і більшуватими кубиками, і смужечками - як вам більше подобається). Поки теплі, посолити до смаку, додати витиснутий часник, меленько нарізану петрушечку, збризкати злегка оцтом і пісною олією
. Перемішати і поставити остигати
. Все це чудово можна зробити і на природі, обсмаживши перчики на відкритому вогні, поки готуються вугілля для шашлика
. ПРИЄМНОГО АПЕТИТУ!