Пісне шоколадне печиво з ягодами

Пісне шоколадно-малинове і шоколадно-чорничне печиво. Рецепт цього чудового печива, я побачила у Катерини (Mi^ da), дуже талановитого блогера, кондитера, фотографа і просто прекрасну людину. Рецепт хороший тим, що не містить «шкідливих» інгредієнтів, швидкий і простий у приготуванні. Печиво виходить ароматне і смачне з прекрасною текстурою - хрусткою зовні і м'якою всередині. Представляю Вашій увазі 2 варіанти печива з малиновим і чорничним варенням

Інгредієнти для «Пісне шоколадне печиво з ягодами»:

  • Варення (малинове, у другому варіанті - чорничне) - 1/2 стак.
  • Цукор - 3/4 стак.
  • Олія рослинна (мигдальна) - 1/3 стак.
  • Какао-порошок - 1/2 стак.
  • Борошно пшеничне/Борошно - 1 стак.
  • Розпушувач тіста - 1 ч. л.
  • Ессенція (кілька крапель) - 1 г
  • Сіль - 1 трісок.

Час приготування: 12 хвилин

Кількість порцій: 20

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
6504.4 ккал

белкі56.5
р

жири237.2
р

вуглеводи1050.8
р

Порції

     

ккал
325.2 ккал

белки
2.8 р

жири11.9
р

вуглеводи52.5
г

100 г страви

     

ккал
419.6 ккал

білкі3.6
р

жири15.3
р

вуглеводи67.8
р

Рецепт «Пісне шоколадне печиво з ягодами»:

Духовку розігріти до 180 градусів, противень застелити папером для випічки.
У великій мисці змішати малинове варення (чорничне варення) або джем з цукром, олією, мигдальною есенцією

Окремо змішати какао-порошок, борошно, розпушувач і сіль

У три прийоми додати сухі інгредієнти до вологих (при необхідності додати борошна або какао) У нас повинна вийде м'яка, пластична маса

Скатати з тіста кульки розміром з грецький горіх, викласти на противагу і приплюснути, використовуючи склянку

Випікати приблизно 12 хвилин. Готове печиво остудити не знімаючи з опору
По мірі остивлення печиво затвердіє зовні, але залишиться м'яким всередині.

Печиво шоколадно-чорничі Печиво










шоколадно-малинів











Стакан - 240 мл

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND