
Пісне шоколадне печиво з ягодами
Пісне шоколадно-малинове і шоколадно-чорничне печиво. Рецепт цього чудового печива, я побачила у Катерини (Mi^ da), дуже талановитого блогера, кондитера, фотографа і просто прекрасну людину. Рецепт хороший тим, що не містить «шкідливих» інгредієнтів, швидкий і простий у приготуванні. Печиво виходить ароматне і смачне з прекрасною текстурою - хрусткою зовні і м'якою всередині. Представляю Вашій увазі 2 варіанти печива з малиновим і чорничним варенням
Інгредієнти для «Пісне шоколадне печиво з ягодами»:
- Варення (малинове, у другому варіанті - чорничне) - 1/2 стак.
- Цукор - 3/4 стак.
- Олія рослинна (мигдальна) - 1/3 стак.
- Какао-порошок - 1/2 стак.
- Борошно пшеничне/Борошно - 1 стак.
- Розпушувач тіста - 1 ч. л.
- Ессенція (кілька крапель) - 1 г
- Сіль - 1 трісок.
Час приготування: 12 хвилин
Кількість порцій: 20
Харчова та енергетична цінність:
Рецепт «Пісне шоколадне печиво з ягодами»:
Духовку розігріти до 180 градусів, противень застелити папером для випічки.
У великій мисці змішати малинове варення (чорничне варення) або джем з цукром, олією, мигдальною есенцією
Окремо змішати какао-порошок, борошно, розпушувач і сіль
У три прийоми додати сухі інгредієнти до вологих (при необхідності додати борошна або какао) У нас повинна вийде м'яка, пластична маса
Скатати з тіста кульки розміром з грецький горіх, викласти на противагу і приплюснути, використовуючи склянку
Випікати приблизно 12 хвилин. Готове печиво остудити не знімаючи з опору
По мірі остивлення печиво затвердіє зовні, але залишиться м'яким всередині.
Печиво шоколадно-чорничі Печиво
шоколадно-малинів
Стакан - 240 мл