Плов по-ковбойськи

У якому б пошуковику ви не набрали слово «» басматі «» завжди отримаєте відповідь типу «» Король Риса «» або «» королева ароматів «». Цей сорт рису часто називають «» марочним «» або «» колекційним «». "Басматі" "в перекладі з хінді означає" "ароматний" ". Цей елітний сорт рису рекомендується використовувати в різних видах плова або просто відвареним в якості гарніру, за що я і полюбила басматі, що до нього не треба ніяких приправ, соусів, підливши. Просто відварюєте і насолоджуєтеся чудовим смаком і ароматом. Але конкурс є конкурс, і просто «» вареним рисом «» тут не оздобишся, тому будемо готувати плов. Строго не судіть - це мій перший рецепт, так би мовити, дебют.

Інгредієнти для «Плов по-ковбійськи»:

  • Рис (найкраще підходить сорт басматі) - 1 стак.
  • Філе куряче - 2 шт
  • Цибуля ріпчаста - 0,5 шт
  • Тісто шаре бездрожжеве - 1 упак.
  • Олія рослинна - 4 ст. л.
  • Масло вершкове - 50 г
  • Сіль

Час приготування: 95 хвилин


Кількість порцій: 4

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
3821.2 ккал

белки
162.6 р

жири201.9
р

вуглеводи326.3
г

Порції

     

ккал
955.3 ккал


белкі40.7
р

жири50.5
г

вуглеводи81.6
р

100 г страви

     

ккал
308.2 ккал

белкі13.1
р

жири16.3
р

вуглеводи26.3
г


 

Рецепт «Плов по-ковбійськи»:

Набір продуктів для приготування нашого плова.

Відварити рис як вказано на упаковці. Якщо часу мало, то поки рис вариться, можна готувати наступні інгредієнти, ну а якщо голодні домочадці-ковбої ще не стукають ложками, то можна постояти поруч з каструлькою, в якій вариться рис, і понасолоджуватися ароматом «» короля рису «». Ось що повинно вийти - в ширину рис не збільшився, а в довжину став в два рази довшим.

Нарізати дрібно курочку і цибулю, обсмажити на олії. Посолити. Як можна тонше розкатати тісто і перекласти його в змащену форму (у мене сковорода) так, щоб краї тіста звисали. На тісто укласти шарами рис - курка - рис - курка - малюки. Зверху полити розтопленим вершковим маслом і загорнути краї тесту. Випікати 1 годину при 180 град., потім перевернути плов на противінь і, додавши газ до 220 град., пекти ще 5 хв.

Ось що в підсумку вийшло. Намалювала зверху кетчупом ковбоя і кактус, але вийшло якось не дуже.


Це в розрізі.

Тільки приліг наш втомлений ковбой в тіні столітньої агави, щоб нарешті перекусити, як почув за спиною голос: «» Не поділишся, друже? Весь день за тобою на запах скачу! " Наш ковбой засміхнувся і відповів: «» На запах? Ну ще б пак, адже це ж «» БАСМАТІ «».

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND