Плов з чечевиці

Дуже смачний «плов». Ароматний, солоденький і соковитий

Інгредієнти для «Плов з чечевиці»:

Постна основа

  • Чечевиця (Містраль) - 1/2 стак.
  • Морква - 2 шт
  • Цибуля ріпчаста - 1/2 шт
  • Зіра - 1/2 ч.
  • Ізюм (великий) - 10 шт
  • Сіль - 1/2 ч.

Непісне додавання

  • Курка (філе) - 120 г
  • Бульйон (м'ясний жирний) - 1/2 стак.

Час приготування: 30 хвилин

Кількість порцій: 2

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
2497 ккал

белкі113.3
р

жири16.3
р

вуглеводи502
г

Порції

     

ккал
1248.5 ккал

белкі56.7
р

жири8.2
р

вуглеводи251
г

100 г страви

     

ккал
180.9 ккал

белкі8.2
р

жири1.2
р

вуглеводи36.4
р

 

Рецепт «Плов з чечевиці»:

Морква і цибуля крупно порізати. Оскаржити до прозорості цибулі

Додати чечевицю «Містраль». Трохи обсмажити. Налити 1 склянку води

Ізюм розпарити в гарячій воді і дрібно порізати. Додати зіру, сіль і родзинок до овочів з чечевицею.

Гасить до готовності і викіпання води (хвилин 10) .
Постна основа готова. Розділити навпіл.

Куряче філе порізати кубиками (2 см). До пісної основи додати м'ясний бульйон і курку. Гасити до готовності курки (хвилин 10)

Для тих, хто постить

І для тих, хто ні

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND