Рисове низькокалорійне печиво

Печиво зі звичайного рису вареного. Чому низькокалорійні? Тому що немає ніякого масла і борошна... більше користі. На тему користі рису, для тих, хто сумнівається:"Будь-який вид рису корисний, тому що в ньому є вітаміни групи В, вітаміни РР, Е, багато мінералів. У рисі є навіть білок: на сто грамів сирого рису припадає від 4 до 7 грамів білка. Також у рисі велику роль відіграють складні: вони дивні тим, що накопичуються в м'язах людини і, коли це необхідно, вивільняють енергію. Тобто, простіше кажучи, рис забезпечує довготривалий приплив енергії - за допомогою складних вуглеводів - у м'язові тканини. У рисі міститься до 78% вуглеводів, тому рис - відмінний продукт для тих, хто хоче схуднути: знижується денна норма жирів і цукру без втрати енергії, яка необхідна для активного функціонування людини ".

Інгредієнти для «Рисове низькокалорійне печиво»:

  • Ріс (варений) - 255 г
  • Ряжанка (думаю підійшло б і молоко, кефір) - 1 ст. л.
  • Мед (середньо-солодко виходить) - 1 ст. л.
  • Мак (приблизно) - 1 ч. л.
  • Какао-порошок - 1 ч. л.
  • Білок яєчний - 1 шт
  • Розпушувач тесту (можна соду, можна взагалі не додавати) - 0,5 ч. л.
  • Курага - 4 шт
  • Ізюм - 0,5 міськст.

Час приготування: 40 хвилин

Кількість порцій: 12

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
976.4 ккал

белкі28.1
р

жири13.7
р

вуглеводи185.4
р

Порції

     

ккал
81.4 ккал

белкі2.3
р

жири1.1
г

вуглеводи15.5
г

100 г страви

     

ккал
271.2 ккал

білкі7.8
р

жири3.8
р

вуглеводи51.5
г

 

Рецепт «Рисове низькокалорійне печиво»:

Я взяла варений рис

Додала до нього 1білок, мак, какао, 1ст. л. ряжанки, 1ст. л. меду і збила в блендері в «кашу»

Потім додала сухофрукти і збила ще трохи

Випікала приблизно 15-20 хвилин 170 гр. (газ). Гарячі вони всередині ніжні, тому раджу розігрівати їх у мікрохвильовці перед вживанням. У пост можна прибрати непісні продукти\замінити.

Пригощаємося:-) На смак вони кращі, ніж на вигляд... Зверху горіх і какао.

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND