Салат картопляний з маринованою цибулею

Дуже простий і дуже смачний салат, який запросто зможе замінити вечерю. Картопля, грибочки, маринований лучок... що ще потрібно для щастя?

Інгредієнти для «Салат картопляний з маринованою цибулею»:

Для салату

  • Картопля (велика, відварена в мундирі) - 3 шт
  • Шампіньйони (мариновані) - 100 г
  • Укроп - 1/2 пуч.
  • Олія соняшникова (Олейна) - 2 ст. л.
  • Сіль (за смаком) - 1/2 ч. л.
  • Перець чорний (за смаком) - 1 трісок.

Маринована цибуля

  • Цибуля ріпчаста (велика) - 1 шт
  • Вода (холодна, кип'яченая) - 1/2 стак.
  • Цукор - 1/2 ст. л.
  • Сіль - 1/2 ч.
  • Оцус - 2 ст. л.

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
771.4 ккал

белкі14.5
р

жири31.7
р

вуглеводи109
г

100 г страви

     

ккал
79.5 ккал

белкі1.5
р

жири3.3
р

вуглеводи11.2
г

Рецепт «Салат картопляний з маринованою цибулею»:

Для маринованої цибулі: цибулю нарізати тонкими півкільцями.
У чаші змішати воду, оцет, розчинити сіль і цукор. Помістити в підготовлений маринад півкільця цибулі і залишити маринуватися на 20-30 хвилин. Потім злити маринад, цибулю трохи віджати.

Відварену картоплю очистити і нарізати невеликим кубиком.

Гриби нарізати невеликими шматочками. Якщо шампіньйони дрібні, то можна їх не різати.

У чаші змішати картоплю, шампіньйони і мариновану цибулю.

Зелень кропу порубати, додати в салат, посолити, поперчити і заправити соняшниковою олією. Все перемішати і подати до столу. Приємного апетиту!

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND