
Салат «Повітряний»
Саме так охрестили цей салат мої гості. Дуже вже він прийшовся їм до душі!
Інгредієнти для «Салат» Повітряний «»:
- Грудка куряча (філе) - 2 шт
- Шампіньйони - 300 г
- Цибуля ріпчаста - 2 шт
- Яйце куряче (варене) - 3 шт
- Сир твердий - 80 г
- Масло вершкове (для смаження) - 2 ст. л.
- Сир плавлений (пластини для прикраси) - 2 шт
- Майонез - 100 г
Час приготування: 60 хвилин
Кількість порцій: 6
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви |
|||
ккал |
белкі238.4 |
жири144.2 |
вуглеводи27.6 |
Порції |
|||
ккал |
белкі39.7 |
жири24 |
вуглеводи4.6 |
100 г страви |
|||
ккал |
белкі14.9 |
жири9 |
вуглеводи1.7 |
Рецепт «Салат» Повітряний «»:
Відварити курячу грудку.
Дрібно нарізати.
Цибулю очистити і нарізати чверть кільцями.
І обсмажити на вершковому маслі до прозорості.
Шампіньйони очистити і нарізати.
Також обсмажити на вершковому маслі до готовності.
Сир потерти на дрібній терці.
Натерти яйця.
Зараз збираємо салат.
Перший шар курка, нанести сіточку з майонезу.
Потім обсмажена цибуля.
Шампіньйони. І цибуля, і шампіньйони повинні охолонути.
Сир, на нього сітка з майонезу.
Шар білків, сітка з майонезу.
Шар жовтків.
Прикрашаємо «каллами» з плавленого сиру, тичинка з солодкого перцю.
Дуже важливо не приминати шари салату, щоб він залишався якомога повітрянішим.
Можна подати і порційно в креманках.