Салат «Шампуруза»
Рецепт цієї страви був розміщений на сайті в 2009 році мною під назвою «Салат Шампуруза» і ілюстрований в рамках акції «Розмальовки». Цей салат я спробувала років 5 тому, мені він сподобався, дуже ситний і смачний. Простий у приготуванні.
Інгредієнти для «Салат» Шампуруза «»:
- Філе куряче - 200 г
- Морква (велика) - 1 шт
- Кукурудза (консервована) - 1 бан.
- Шампіньйони (свіжі або консервовані -1 бан.) - 200 г
- Цибуля ріпчаста (велика головка) - 1 шт
- Яйце куряче - 4 шт
- Сметана - 3 ст. л.
- Майонез - 3 ст. л.
- Перець чорний (мелений)
- Олія рослинна
Час приготування: 20 хвилин
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви |
|||
ккал |
белкі116 |
жири91.7 |
вуглеводи184.8 |
100 г страви |
|||
ккал |
белки |
жири7.8 |
вуглеводи15.8 |
Рецепт «Салат» Шампуруза «»:
Куряче філе відварити і нарізати кубиками.
Моркву відварити, почистити, нарізати кубиками.
Цибулю почистити, нарізати кубиками і обсмажити з нарізаними шампіньйонами на рослинній олії.
Смачніше, звичайно, зі свіжими грибами, але у нас їх зараз не купити, я взяла консервовані.
Яйця відварити, очистити, порубати.
Всі інгредієнти змішати, поперчити, заправити сметаною і майонезом. Кукурудзу можна відразу додати до всіх складових або викласти її поверх салату.