Салат «Шампуруза»

Рецепт цієї страви був розміщений на сайті в 2009 році мною під назвою «Салат Шампуруза» і ілюстрований в рамках акції «Розмальовки». Цей салат я спробувала років 5 тому, мені він сподобався, дуже ситний і смачний. Простий у приготуванні.

Інгредієнти для «Салат» Шампуруза «»:

  • Філе куряче - 200 г
  • Морква (велика) - 1 шт
  • Кукурудза (консервована) - 1 бан.
  • Шампіньйони (свіжі або консервовані -1 бан.) - 200 г
  • Цибуля ріпчаста (велика головка) - 1 шт
  • Яйце куряче - 4 шт
  • Сметана - 3 ст. л.
  • Майонез - 3 ст. л.
  • Перець чорний (мелений)
  • Олія рослинна

Час приготування: 20 хвилин


Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
2045.3 ккал

белкі116
г

жири91.7
р

вуглеводи184.8
р

100 г страви

     

ккал
174.8 ккал

белки
9.9 р


жири7.8
р

вуглеводи15.8
р

 

Рецепт «Салат» Шампуруза «»:

Куряче філе відварити і нарізати кубиками.

Моркву відварити, почистити, нарізати кубиками.

Цибулю почистити, нарізати кубиками і обсмажити з нарізаними шампіньйонами на рослинній олії.
Смачніше, звичайно, зі свіжими грибами, але у нас їх зараз не купити, я взяла консервовані.

Яйця відварити, очистити, порубати.


Всі інгредієнти змішати, поперчити, заправити сметаною і майонезом. Кукурудзу можна відразу додати до всіх складових або викласти її поверх салату.

!!! Приємного апетиту!!!

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND