Салат «Свіженький»

Дуже простий рецепт салату, і я готую його зазвичай взимку, тому що своїм ароматом він нагадує літо. Спробувала я його колись у студентській їдальні і відтоді користуюся. Схожих рецептів на сайті не знайшла, тому ділюся...

Інгредієнти для «Салат» Свіженький «»:

  • Буряк (середньої величини) - 2 шт
  • Огірок (свіжий, якщо великий, дрібних 2 шт.) - 1 шт
  • Яйце куряче - 2 шт
  • Майонез (за смаком)

Час приготування: 20 хвилин


Кількість порцій: 3

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
300.7 ккал

белки
18.7 р

жири12.1
г

вуглеводи28
г

Порції

     

ккал
100.2 ккал


белкі6.2
р

жири4
г

вуглеводи9.3
г

100 г страви

     

ккал
66.8 ккал

белкі4.2
р

жири2.7
р

вуглеводи6.2
г


 

Рецепт «Салат» Свіженький «»:

1. Відварити буряк і яйця вкруті, остудити. Буряк натерти на великій терці, скласти в миску, зверху покласти дрібно порізаний огірок.

2. У яєць відокремити жовтки, білки порізати, покласти на огірки. Полити майонезом, зверху потерти жовтки. І готово! Я салати з майонезом не солю, але кому хочеться - це його бажання. Приємного апетиту!

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND