
Салат «Весняний джаз»
Гарний, смачний і ніжний курячий салат з овочами, шампіньйонами і білою квасіллю. Ситний, але не важкий, з легким вершковим смаком. Пригощайтеся!!!
Інгредієнти для «Салат» Весняний джаз «»:
- Шампіньйони (Консервовані) - 150 г
- Грудка куряча (Відварити) - 1 шт
- Квасоля (Біла відварена) - 1 стак.
- Перець болгарський (М "ясистий) - 1 шт
- Цибуля ріпчаста - 1 шт
- Олія рослинна (Для смаження і трохи для заправки)
- Спеції (За смаком: сіль, мелений чорний перець)
- Листя салату/Салат (Для подачі)
- Часник (За бажанням) - 1 зуб.
- Уксус (6%) - 1 ст. л.
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви |
|||
ккал |
белкі123.4 |
жири10.5 |
вуглеводи126.5 |
100 г страви |
|||
ккал |
белкі14.5 |
жири1.2 |
вуглеводи14.9 |
Рецепт «Салат» Весняний джаз «»:
Цибулю нарізати підлозі кільцями. Квасоля зварити і остудити.
Перець нарізати маленьким кубиком.
Цибулю обсмажити в невеликій кількості олії, потім додати гриби і ще трохи обсмажити.
У салатнику змішати: перець, квасоля, цибуля з грибами, і курячі грудки порізані кубиком. Додати сіль, перець, оцет та ще трохи олії.
За бажанням для пікантності видавити зубчик часнику.
Салат акуратно перемішати.
У порційні салатники викласти парочку салатного листя і викласти готовий, перемішений салат.
Приємного апетиту!!!