Салат «Весняний джаз»

Гарний, смачний і ніжний курячий салат з овочами, шампіньйонами і білою квасіллю. Ситний, але не важкий, з легким вершковим смаком. Пригощайтеся!!!

Інгредієнти для «Салат» Весняний джаз «»:

  • Шампіньйони (Консервовані) - 150 г
  • Грудка куряча (Відварити) - 1 шт
  • Квасоля (Біла відварена) - 1 стак.
  • Перець болгарський (М "ясистий) - 1 шт
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Олія рослинна (Для смаження і трохи для заправки)
  • Спеції (За смаком: сіль, мелений чорний перець)
  • Листя салату/Салат (Для подачі)
  • Часник (За бажанням) - 1 зуб.
  • Уксус (6%) - 1 ст. л.

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
1084 ккал

белкі123.4
р

жири10.5
р

вуглеводи126.5
г

100 г страви

     

ккал
127.5 ккал

белкі14.5
р

жири1.2
р

вуглеводи14.9
р

 

Рецепт «Салат» Весняний джаз «»:

Цибулю нарізати підлозі кільцями. Квасоля зварити і остудити.
Перець нарізати маленьким кубиком.

Цибулю обсмажити в невеликій кількості олії, потім додати гриби і ще трохи обсмажити.
У салатнику змішати: перець, квасоля, цибуля з грибами, і курячі грудки порізані кубиком. Додати сіль, перець, оцет та ще трохи олії.
За бажанням для пікантності видавити зубчик часнику.
Салат акуратно перемішати.

У порційні салатники викласти парочку салатного листя і викласти готовий, перемішений салат.

Приємного апетиту!!!

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND