
Салат з гарбуза і редьки з вишнею
Свіжий, соковитий, яскравий, вітамінний салатик!
Інгредієнти для «Салат з гарбуза і редьки з вишнею»:
- Гарбуз - 150 г
- Редька (зелена) - 150 г
- Вишня (в "ялена або родзинка) - 50 г
- Сметана (за смаком) - 3 ст. л.
- Цукор коричневий (більше/менше залежно від солодощі гарбуза, у мене Демерара від Містраль) - 1 ст. л.
- Перець чорний (за смаком)
Час приготування: 15 хвилин
Кількість порцій: 3
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви |
|||
ккал |
белкі7.5 |
жири16.8 |
вуглеводи60.3 |
Порції |
|||
ккал |
белкі2.5 |
жири5.6 |
вуглеводи20.1 |
100 г страви |
|||
ккал |
белки |
жири3.7 |
вуглеводи13.4 |
Рецепт «Салат з гарбуза і редьки з вишнею»:
Нехитрі та дуже доступні інгредієнти. Звичайно, для подібних салатів краще вибирати солодкі сорти гарбуза, але можна і звичайну їдальню. Необхідну в салаті солодкість відрегулюємо за допомогою коричневого цукру. У мене Демерара від Містраль.
Якщо в'ялена вишня (родзинка) суховати, то необхідно запарити їх в окропі на 5-10 хвилин. При необхідності подрібнити. Я цілком кладу.
Втратити на середній терці овочі. Додати вишню (родзинки)
Для заправки змішати сметану, коричневий цукор і перець.
Заправити салат і дати настоятися (овочі повинні пустити сік)
Викладаємо в салатник і насолоджуємося.
Для мене незвично додавати редьку в десертний салат, але результат виявився до смаку.
Салат хороший на десерт і в якості легкої самостійної страви
Пригощайтеся!!!