Салат з гарбуза і редьки з вишнею

Свіжий, соковитий, яскравий, вітамінний салатик!

Інгредієнти для «Салат з гарбуза і редьки з вишнею»:

  • Гарбуз - 150 г
  • Редька (зелена) - 150 г
  • Вишня (в "ялена або родзинка) - 50 г
  • Сметана (за смаком) - 3 ст. л.
  • Цукор коричневий (більше/менше залежно від солодощі гарбуза, у мене Демерара від Містраль) - 1 ст. л.
  • Перець чорний (за смаком)

Час приготування: 15 хвилин

Кількість порцій: 3

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
403.2 ккал

белкі7.5
р

жири16.8
р

вуглеводи60.3
г

Порції

     

ккал
134.4 ккал

белкі2.5
р

жири5.6
р

вуглеводи20.1
р

100 г страви

     

ккал
89.6 ккал

белки
1.7 р

жири3.7
р

вуглеводи13.4
р

 

Рецепт «Салат з гарбуза і редьки з вишнею»:

Нехитрі та дуже доступні інгредієнти. Звичайно, для подібних салатів краще вибирати солодкі сорти гарбуза, але можна і звичайну їдальню. Необхідну в салаті солодкість відрегулюємо за допомогою коричневого цукру. У мене Демерара від Містраль.

Якщо в'ялена вишня (родзинка) суховати, то необхідно запарити їх в окропі на 5-10 хвилин. При необхідності подрібнити. Я цілком кладу.

Втратити на середній терці овочі. Додати вишню (родзинки)

Для заправки змішати сметану, коричневий цукор і перець.
Заправити салат і дати настоятися (овочі повинні пустити сік)

Викладаємо в салатник і насолоджуємося.
Для мене незвично додавати редьку в десертний салат, але результат виявився до смаку.
Салат хороший на десерт і в якості легкої самостійної страви

Пригощайтеся!!!

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND