Салат з куркою і виноградом
Поєднання солодкого винограду, ніжного курячого м'яса і пікантної, островатої заправки! І готується за лічені хвилини. Абсолютно дамський салат, для весняного дівичника саме те!
Інгредієнти для «Салат з куркою і виноградом»:
- Листя салату/Салат (листовий) - 1 пуч.
- Виноград (рожевий) - 100 г
- Грудка куряча (відварена) - 1 шт
- Сир блакитний (з цвіллю) - 30 г
- Вершки (20%) - 50 мл
- Гірчиця (у зернах) - 2 ч. л.
- Часник (сушений)
Час приготування: 20 хвилин
Кількість порцій: 4
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви |
|||
ккал |
белкі81.6 |
жири34.1 |
вуглеводи25.5 |
Порції |
|||
ккал |
белкі20.4 |
жири8.5 |
вуглеводи6.4 |
100 г страви |
|||
ккал |
белкі11 |
жири4.6 |
вуглеводи3.4 |
Рецепт «Салат з куркою і виноградом»:
Готувати цей салат набагато швидше, ніж писати рецепт)
І ще раджу нічого не змінювати! Всі компоненти так доповнюють один одного, що заміна може призвести до зміни смаку.
Для соусу в блендері збиваємо сир, вершки разом з часником.
Салат рвемо руками на невеликі шматочки і викладаємо на страву.
Виноград нарізаємо половинками, прибираємо кісточки, якщо є. Раджу брати саме рожевий виноград. Не зелений, не червоний. Зайва солодкість нам не потрібна.
Додаємо до салатного листя.
Курячу грудку розбираємо на волокна або нарізання невеликими шматочками.
Додаємо до салату.
Поливаємо заправкою, і можна подавати!
Вершково-сирна заправка, ніжне куряче м'ясо, зерна гірчиці і солодощі винограду
! Цей
рецепт - учасник акції «Готуємо разом - кулінарний тиждень». Обговорення приготування на форумі - http://forum.povarenok.ru/viewtopic.php?f=34&t=5396